Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Werkwijze

Ontwerp

Bij het Smitsdesign Center ondersteunen we het interieuradvies met een ontwerp. Dit ontwerp kan zowel 2D als 3D voor u ontworpen worden. Het geeft een prachtig beeld hoe de kleuren samenwerken en de vormen op elkaar aansluiten. Het ontwerp in 3D kunnen we ‘levensgroot’ op het scherm laten zien, zodat we via de computer door uw nieuwe interieur kunnen lopen.

Als u de plattegronden van de woning meenmeent, kunnen we op afspraak, een ontwerp vrijblijvend uitwerken om uw keuze visueel te maken.

Bekijk en lees hier over de ontwerpen van onze interieuradviseurs, door op onderstaande buttons ‘Lees verhaal van …’ te klikken.

Advies

Het team van het Smits Designcenter Delft, al 85 jaar een familie bedrijf. Ons team bestaat uit adviseurs, stylisten en stoffeerders, ieder met zijn eigen unieke kwaliteiten.

Met ons gehele team, zijn wij in staat om voor u de mooiste interieurs te ontwerpen en te realiseren. Wij nemen zorg uit handen en staan voor service, persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Mooie merken kunt u overal krijgen, maar het wordt pas wat met het persoonlijk advies van de stylisten van Smits Designcenter.

Realisatie

De realisatie wordt uitgevoerd door ons buitenteam. Onze vakkundige mensen werken precies en volgens afspraak om uw ontwerp te realiseren. De producten worden bij u thuis geleverd. Het buitenteam kan behangen, verven en vloerbekleding leggen. Daarnaast worden de raamproducten op maat opgehangen en de verlichting gemonteerd. Wij leveren service en luisteren naar onze klanten.

Het Smits Designcenter geeft totaal advies en ontzorgt. Ontwerp & realisatie al meer dan 85 jaar lang een familiebedrijf.

Totaal advies & ontzorgen

Bij het Smitsdesgin Center vinden we het belangrijk om u persoonlijk advies te geven. Tevens ontzorgen we u tijdens het gehele proces van ontwerp tot aan de realisatie. We bespreken de wensen en de mogelijkheden voor uw interieur. Gezamenlijk maken we een passend voorstel die aan uw wensen voldoet. Wij regelen de bestellingen en maken een afspraak zodra de producten binnen zijn gekomen. De stoffeerders bezorgen de producten met veel zorg, zodat u kan genieten van uw nieuwe interieur.

Wij heten u graag van harte welkom in onze showroom.

 

Onze showroom & contact

Zou u meer willen weten over ons aanbod? Kom dan snel langs bij het Smitsdesign center in Delft. De adviseurs staan klaar om u te adviseren. We kunnen gezamenlijk een persoonlijk totaal ontwerp maken en u volledig ontzorgen. De realisatie vindt plaats door vakmanschap.

U kunt ook op afspraak ons uitverkoop magazijn bezoeken.

Estland 5 2613 JX Delft

Openingstijden

Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Kom kijken!

Kom langs om inspiratie op te doen of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs