Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Over Smits

Ons familiebedrijf staat al 89 jaar, bij onze klanten bekend als dé woonwinkel met topmerken als Leolux en Rolf Benz. In onze prachtige showroom presenteren wij de complete collectie van Leolux en alle relaxfauteuils van Jori.

Graag helpen wij u om die bank, stoel of eethoek te vinden die helemaal bij u past. Want ieder mens is uniek, dus gaan wij voor u op zoek naar uw eigen unieke bank. Daarvoor willen wij graag weten wat u belangrijk vindt. Comfort staat bij ons voorop. Allereerst moet u comfortabel zitten, daar letten wij goed op als u gaat proefzitten. En ook gemak staat voorop, bijvoorbeeld bij het ontwerpen van een wandmeubel.

Als comfort en gemak in orde zijn, dan gaan we ook nog nadenken over design, over kleuren, over stoffen en leer. Dan zorgen we ervoor dat het plaatje één geheel vormt.

En als u boordevol ideeën zit voor een nieuw interieur, dan bent u ook bij Smits Designcenter aan het juiste adres. Want woningstoffering uitzoeken is bij ons een belevenis. Graag tonen we u de innovaties en allerlaatste trends. Het Smits-logo is symbool voor tevreden klanten. Dat bewijzen wij al meer dan 89 jaar. 89 jaar ervaring, 89 jaar jonge woonideeën. Uw garantie voor sfeervol genieten.

Kom kijken!

Kom langs om inspiratie op te doen of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs

Over het team

Het team van het Smits Designcenter Delft, al 89 jaar een familie bedrijf. Ons team bestaat uit adviseurs, stylisten en stoffeerders, ieder met zijn eigen unieke kwaliteiten.

Met ons gehele team, zijn wij in staat om voor u de mooiste interieurs te ontwerpen èn te realiseren. Wij nemen zorg uit handen en staan voor service, persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Hieronder presenteren we met trots ons hele team. U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen of advies.

Lisette Groeneveld

Interieuradviseur

Ankie Jurriëns

Interieuradviseur

Laura van Etten

Interieuradviseur

Brenda Theijn

Secretaresse

René Sjerp

Stoffeerder

Kelvin Ip

Stoffeerder

Harry Bergen Henegouwen

Directeur & interieuradviseur

Het ontstaan van Smits

Smits Designcenter is al 87 jaar een familiebedrijf. In 1934, middenin de crisisjaren, startte opa Smits zijn bedrijfje in woningstoffering. Met vakmanschap, handelsgeest en hard werken bouwde hij de zaak uit tot Smits interieur en project. De meubelzaak aan de Voldersgracht in het centrum van Delft, de gracht direct achter de markt, die bij velen bekend was.

Vader Smits was degene die het bedrijf naar de absolute top van wonen bracht. Export naar enkele olie staten veranderde de naam in Smits Meubelinternational. Onder zijn leiding verhuisde het bedrijf naar de markante Driemaster in de Hoven en later ook naar het Estland. Hij zorgde ervoor dat door de uitbreiding naar 1.400 m² spannende woonideeën getoond konden worden.

In 2002 nam Tony Smits de zaak over, die inmiddels Smits Design Center was gaan heten, een naam die beter bij het bedrijf paste. De stoffen-studio zag het licht en het belangrijkste Nederlandse design merk Leolux kwam in de showroom te staan. Tony kwam in 2010 door een noodlottig ongeval om het leven.

Ik vond het meer dan de moeite waard dit mooie bedrijf voort te zetten aan Estland, Harry Bergen Henegouwen getrouwd met een Smits. Zo is Smits een familiebedrijf gebleven met maar één doel: om u te ontzorgen. Wij willen graag voor u verrassende sfeerinterieurs maken, geheel op maat, zodat het helemaal uw eigen persoonlijke interieur wordt.

U bent van harte welkom in ons designcenter, waarbij we onze klanten graag persoonlijk adviseren en het ontwerp realiseren met vakmanschap.

Smits staat voor: ontwerpen, adviseren & realiseren.