Opruimingsartikelen


Pode

Complete collectie bij Smits

Pode is er voor mensen met een jonge en dynamische levensstijl. Je stelt hoge eisen aan je meubelen. Ze moeten lekker zitten en ook tegen een stootje kunnen. Je wilt een actueel model met een ruime keuze aan stoffen of leer. Niet moeilijk doen, maar makkelijk, leefbaar, stoer en robuust. Want je hebt wel meer aan je hoofd dan de hele dag voorzichtig met je meubelen omgaan. Je wilt kwaliteit en een beperkt bedrag besteden.

Pode is het merk van Nederlandse bodem, dat perfect bij deze hedendaagse levensstijl aansluit. Pode heeft strak gestoffeerde banken in allerlei opstellingen, van fauteuil en bank tot hoekopstellingen. Jonge designers ontwerpen vrolijke en praktische meubelen en kussens in kleurrijke stoffen.

Pode: betaalbaar design

Pode maakt gebruik van de expertise en faciliteiten van Leolux. Hiermee kan op administratieve,pode insert
productie en logistieke kosten bespaard worden. Pode heeft de kwaltieit van een A-merk voor uiterst scherpe prijzen. Overtuig uzelf.

En nog een voordeel: Pode meubelen zijn snel leverbaar, niet uit voorraad, want daarvoor zijn teveel combinaties mogelijk, maar wel binnen 5 weken. Binnen 5 weken heeft u een maatwerkbank van Nederlandse kwaliteit in huis. 

Pode, al enkele jaren bij het Smits Designcenter

Ons team van het Smits Designcenter zijn enthousiast over de kwaliteit en de modellen. Door onze jarenlange samenwerking met Leolux hebben wij een prima kijkje achter de schermen. Zo kunnen wij u het allerbeste advies geven. Dat bent u gewend bij Smits. En natuurlijk hoeft u niet alleen op de uitstekende service en garantie van Pode te vertrouwen, maar doen wij er met onze 84-jarige ervaring een schepje bovenop.

In onze Pode studio kunnen wij u optimaal adviseren over alle modellen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Pode modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.