Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Het verhaal van Pols Potten

In 1986 werd een winkel geopend aan de Herenstraat in Amsterdam met originele terracotta potten. Inmiddels is deze winkel doorgegroeid en over de hele wereld bekend onder de naam Pols Potten. Een merk met eigenzinnig design, gebaseerd op ontdekkingen van over de hele wereld.

Door de jaren heen is er altijd een rode draad gebleven: alles wordt gemaakt met bijzondere technieken. Naast terracotta volgden al snel meerdere materialen als hout, glas en keramiek. Pols Potten werk samen met creatieve ontwerpers, ateliers en handelslieden uit Azië, Afrika en Europa. Stuk voor stuk met een eigen bijzondere manier van creëren en met een gedeelde passie voor ambacht en detail.

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs

Playful Pols Potten

Niet voor niets is ‘add play to space’ de slogan van Pols Potten. Zij gaan voor plezier en dat uit zich in hun bruisende ontwerpen. Met een gedurfde mix van materialen en stijlen bepalen zij hun eigen regels. Met een open blik laten zij zich inspireren door wereldse uitingen. Speel mee en breng met de accessoires van Pols Potten jouw interieur tot leven.

Pols Potten in de showroom

Wij hebben bewust gekozen voor Pols Potten om onze showroom aan te kleden met stijlvolle en eigentijdse accessoires. Wij houden wel van bijzondere voorwerpen met een verhaal. De bedoeling was om de meubelcollectie te verrijken en dat is gelukt! De vazen, kandelaren en objecten maken onze winkel en uw interieur helemaal af.

Wij kunnen bovendien in ons interieuradvies ook het stylen van uw woning opnemen. Die ene vaas op uw dressoir of zo’n mooie kandelaar op tafel laten uw meubels nog mooier uitkomen. Met plezier en creativiteit maken wij er samen uw thuis van.

Onze vazen en potten zijn gevuld met prachtige zijde kunstbloemen om het nog sprekender te maken. Laat u inspireren en geef uw ogen de kost. Alle boeketten en siertakken wordt verzorgd door Jessica Schenk van ‘Everyday Silk Flowers’.