Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Gealux Twinz 8002

In showroom Gealux Fauteuils

Productinformatie

Deze relaxfauteuil van Gealux biedt heel veel zitcomfort voor urenlang zitplezier. U kunt ontspannen zitten tegen de hoge rugleuning, welke aan de bovenzijde licht gekanteld kan worden. De stoel heeft sierlijk gevormde armleuningen en twee fraai ingetrokken naden op de rugleuning. Dit laatste zorgt voor een prettige opvulling in de onderrug. Bovendien is de subtiele plooivormen een mooi detail.

Model Twinz 8002 is er in een S, M en L formaat. Deze maat zorgt voor variatie in de zithoogte en zitdiepte. Hierdoor kan iedereen lekker zitten in een Gealux.

Productspecificaties

Ons showroommodel is voorzien van een 3-motorig systeem met oplaadbare accu. U bedient de stoel eenvoudig door middel van tiptoetsen, die aan de binnenzijde van de stoel netjes zijn weggewerkt. Met een druk op de knop kunt u de rugleuning apart van de voetensteun bedienen. Bovendien kunt u de stoel kantelen, waardoor u in de ideale rusthouding komt te liggen.

Deze fauteuil kan zowel in stof als leder geleverd worden of een mooie combinatie van deze materialen. Er zijn diverse type onderstellen mogelijk in bij meerdere kleurafwerkingen.

In onze winkel vindt u een Twinz 8002 in maat L uitgevoerd in luxe gevlamd leder. Wij adviseren u graag over de juiste maat en helpen bij het samenstellen van een relaxfauteuil die past in uw interieur. Kom gerust langs voor meer informatie en om te proef zitten!

Kom kijken

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs

Ontdek Gealux

Lees meer over Gealux.

Producten van Gealux

Gealux Twinz 8130
Gealux

Gealux Twinz 8130

Sierlijk en elegant.
Bekijk product
Gealux Twinz 4101
Gealux

Gealux Twinz 4101

Compact en zeer comfortabel.
Bekijk product
Gealux Twinz 8002
Gealux

Gealux Twinz 8002

Royale relaxfauteuil met hoge rugleuning.
Bekijk product
Gealux Arc 2019
Gealux

Gealux Arc 2019

Stijlvol ontspannen in een design relaxfauteuil.
Bekijk product