Millenerpoort

Millenerpoort

Millenerpoort

millenerpoort100% natuurlijke materialen, als zuiver wol en linnen, geven uw tapijt een comfortabel gevoel. U zakt een beetje weg in de zachte warme wol en voelt de veerkracht onder uw voeten. Wol is daarnaast makkelijk schoon te maken en staat natuurlijk bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen. 100% linnen tapijten kunnen toegepast worden vanwege hun sfeervolle look en hun anti-allergisch karakter.

millenerpoortDe Millenerpoort is uniek Nederlands bedrijf met unieke tapijten die op een maatschappelijk verantwoorde manier produceert. Meer dan 35 arbeidsgehandicapte medewerkers (sociale werkplaats) vervaardigen handgeknoopte karpetten, met moeilijke dessins die niet op geautomatiseerde wijze geproduceerd kunnen worden. De Millenerpoort is hierin uniek, zij is in Nederland het enige bedrijf met deze productiewijze. Het resultaat is een volledig handgeknoopt Millenerpoort tapijt met gevarieerde poolhoogtes, dessins en materialen.

De Millenerpoort maakt ook een uitgebreide collectie handtuft tapijten. Ook deze worden geheel volgens uw specificaties gemaakt. Diverse diktes, melanges en materialen zijn mogelijk. U kunt een keus maken uit diverse designs.

Samen uw karpet ontwerpen

millenerpoortBij Millenerpoort kunt u niet alleen kiezen uit honderden kleuren, ook vorm en afmetingen zijn bij Millenerpoort vrij te bepalen. Samen met u ontwerpen wij uw unieke karpet. Door de kleuren, garens en poolhoogte te mengen ontstaat een uniek Millenerpoort karpet, helemaal op de kleuren en stijl in uw interieur afgestemd.

millenerpoortDe stylisten van Smits Designcenter hebben van alle garens en kleuren staaltjes van Millenerpoort. Met dit basismateriaal laten we één of meerdere toefjes maken, waarmee u een goede indruk van uw nieuwe karpet krijgt. Dan weten we ook of dit Millenerpoort karpet goed combineert bij de overige elementen in uw interieur. 

Ook voor projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de raadzaal van de gemeente Delft realiseerden wij een enorm Millenerpoort karpet met het wapen van de gemeente Delft. 

Gemeente Delft

Millenerpoort Duo

Nieuw in de collectie van Millenerpoort is kwaliteit Duo, een 100% wollen karpet van 25, 40 of 60 mm poolhoogte. Het garen heeft een variabele dikte van ongeveer 4mm. Hierdoor krijgt Millenerpoort een vrolijk speels karakter. Duo, zoals de naam al zegt, is Millenerpoort Duo vervaardigd van 2 kleuren wol. U kunt uit maar liefst 48 kleuren kiezen.