Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Vacature interieur adviseur (m/v)

Waarbij werkervaring in de woonbranche en kennis van materiaal een pré is.

Ons Designcenter in Delft is de plek voor een interieur advies. We zorgen ervoor dat de wensen van de klant worden vertaald in een persoonlijk interieur, waar de klant zich prettig voelt. Voor het gehele interieur hebben wij een passend aanbod. Wij adviseren over de stoffering van wanden en raambekleding, maar ook vloeren, zitmeubelen, kasten en verlichting. Uiteindelijk zorgen wij zelf ook voor de uitvoering.

Voor ons team wij wij op korte termijn op zoek naar een parttime, enthousiast teamlid in de functie van: interieur adviseur (m/v).

De functie

Je verstaat het vak om samen met de klant inhoud en vorm te geven aan zijn wensen. Dit doe je door te begrijpen wat de klant wil en dit te vertalen in de verschillende mogelijkheden die er zijn. Zo geef je een goed advies én maak je een totaalconcept. Je zorgt ervoor dat de klant een goed beeld krijgt van zijn nieuwe interieur.

Wie ben jij?

Je bent sociaal en verstaat je vak als interieur adviseur, waarbij je alles weet over stoffering en de mogelijkheden. Je kunt op basis van de klantwens zelfstandig adviseren, 3D tekenen, inmeten en de plaatsingswijze bepalen. Je bent creatief, gek op interieur en styling, houd de trends bij en je wilt je verdiepen in onze collectie. Je staat open voor het volgen van trainingen gericht op ons bedrijf. Je hebt minimaal een gerichte opleiding op MBO niveau en enkele jaren ervaringen op het gebied van advisering in het interieur en stoffering.

Omdat de klant bij ons centraal staat, ben je flexibel in werktijden. Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij?

Een klein en enthousiast team met een informele sfeer, een leuke uitdagende, afwisselende, zelfstandige én creatieve functie. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We starten met een aanstelling voor een bepaalde tijd.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je motivatiebrief voorzien van uitgebreid CV naar smits@totaalwonen.nl

voor 15 juni 2021. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Harry Bergen Henegouwen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze showroom & contact

Zou u meer willen weten over ons aanbod? Kom dan snel langs bij bij Smitsdesign center in Delft. De adviseurs staan klaar om u te adviseren. We kunnen gezamenlijk een persoonlijk totaal ontwerp maken en u volledig ontzorgen. De realisatie vindt plaats door vakmanschap.

U kunt ook op afspraak ons uitverkoop magazijn bezoeken.

Estland 5 2613 JX Delft

Openingstijden

Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs