Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Het verhaal van spectral

Spectral is het kasten merk dat speakers en bedrading op de meest mooie manier wegwerkt.  Speakers van topkwaliteit of speakers van uw eigen keuze. Grote maat variatie en afwerking van een zeer hoog niveau. .

Vakkundige montage en het inregelen van de aangekochte apparatuur mogelijk.

Zelfs uit te voeren met geïntegreerde Led verlichting een de achterzijde

Spectral, kasten van een zeer hoge klasse. Bijzonder kenmerk is het gebruik van glas in de afwerking, de bekleding van de panelen. Er zijn een aantal type met bijzondere herkenbare details. Allen hebben gemeen dat beeld, geluid, randapparatuur en bedrading mooi en onzichtbaar kan worden weggewerkt.

Alle spectral ontwerpen worden  op de computer getekend en op werkelijke grootte weergegeven op de wand. Het kleuren pallet van uw kamer kunnen we samen tot een harmonieus geheel maken.

Diverse van onze met de klant ontworpen modellen zijn al jarenlang naar tevredenheid in gebruik.

Kom kijken en tref 5 kasttypen in onze showroom

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs

Lisette van Bergen Henegouwen

Producten van Spectral

Spectral modellen

Spectral heeft dit niveau bereikt door een enorme inspanning van twee generaties, werkend met een goed team. Alle modellen zijn karakteristiek, er is wat te kiezen. Door de lange ervaring zijn de kasten geschikt gemaakt voor bijna alle gangbare beeld en geluidsapparatuur. Ook de warmte die kan ontstaan kan worden afgevoerd.  Elektriciteit en bekabeling wegwerken is voor Spectral zo gangbaar dat dit niet eens meer expliciet wordt genoemd. De kastmodellen zijn op te bouwen uit een aantal standaard maten.  Ook is het mogelijk maten aan te passen op jouw specifieke wensen. Er zijn een groot aantal standaard kleuren, ook bestaat de mogelijkheid NCS kleuren te verwerken. Karakteristieke afwerking middels glas. Kijk in onze showroom naar de diverse modellen!

Producten van Spectral

Spectral kasten uitmuntend voor beeld en geluid, sfeervol en robuust gemaakt in Duitsland.

Andere merken

Riva

Riva is een Italiaans meubelmerk met ambachtelijke en innovatieve houtbewerking. Altijd met liefde en respect voor de natuur.

Leolux

Éen van de meest sterke Hollandse meubelmerken. Design, ambacht, duurzame productie wijze.

Spectral

Spectral, het merk kasten dat ontstaan is uit de behoefte beeld en geluid apparatuur buitengewoon mooi op te bergen.

Rolf Benz

Rolf Benz degelijk Duits meubelmerk, Nederlandse modellen en ook Italiaans design!

Pode

Pode is het merk van Nederlandse bodem, dat perfect bij deze hedendaagse levensstijl aansluit. Pode heeft strak gestoffeerde banken in allerlei opstellingen, van fauteuil en bank tot hoekopstellingen.