Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Het verhaal van Rolf Benz

Na een jarenlange fijne samenwerking nemen wij afscheid van het merk Rolf Benz in onze showroom. Er zijn heel wat bankstellen en eetkamerstoelen als zoete broodjes over de toonbank gegaan. Hardlopers zoals de Ego, Linea, 310, Cara, 7800 en 620 eetkamerstoelen staan nog steeds bij onze klanten in huis. Design meubelstukken van kwaliteit om lang van te genieten.

Echter is er een tijd van komen en gaan en groeien elkaars wegen soms uit elkaar. Zo hebben wij besloten om een ander pad te bewandelen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

 

Wij zullen de gehele collectie van Rolf Benz uitverkopen. Deze showroommodellen zijn op onze website te bekijken.

Een deel van de collectie staat nog in de showroom, echter staan de meeste items in ons magazijn. Wij adviseren dan ook om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen bij interesse in een specifiek meubel, om telleurstelling in de winkel te voorkomen.

Onze contactgegevens kunt u vinden in ons keuzemenu onder het kopje ‘Contact’.

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs

Andere merken

Leolux

Eén van de meest sterke Hollandse meubelmerken. Design, ambacht, duurzame productie wijze.

Jori

Sinds 1963 ontwerpt en fabriceert Jori de meest innovatieve en verfijnde meubelen. Het bedrijf is opgericht in België en staat voor tijdloos ontwerp vervaardigd met hoge kwaliteit.

Harvink

Harvink is opgericht in 1947 in Nederland. Alle ontwerpen, materialen en fabricage worden in Nederland ontworpen, gewonnen en gemaakt.

Évidence

Évidence staat voor verfijnde luxe en eindeloos zitcomfort.

Gealux

Gealux, een ster in relaxfauteuils.