Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Het verhaal van Pode

Pode is er voor mensen met een jonge en dynamische levensstijl. Ze moeten lekker zitten en ook tegen een stootje kunnen en robuust zijn. Je wilt een actueel model met een ruime keuze aan stoffen of leer. Pode is het merk van Nederlandse bodem, dat perfect bij deze hedendaagse levensstijl aansluit. Pode heeft strak gestoffeerde banken in allerlei opstellingen, van fauteuil en bank tot hoekopstellingen. Jonge designers ontwerpen vrolijke en praktische meubelen en kussens in kleurrijke stoffen.

 

Pode maakt gebruik van de expertise en faciliteiten van Leolux. Hiermee kan op productie en logistiek kosten bespaard worden. Pode heeft de kwaliteit van een A-merk voor uiterst scherpe prijzen.

En nog een voordeel: Pode meubelen zijn snel leverbaar, niet uit voorraad, want daarvoor zijn teveel combinaties mogelijk. Voordat u het weet heeft u een maatwerkbank van Nederlandse kwaliteit in huis.

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs

Producten van Pode

Pode Colla
Pode

Pode Colla

Edit van Pode is super strak gestoffeerd en met een fraaie bies afgewerkt.
Bekijk product

De kwaliteit van Pode

Ons team van het Smits Designcenter zijn enthousiast over de kwaliteit en de modellen. Door onze jarenlange samenwerking met Leolux hebben wij een prima kijkje achter de schermen. Zo kunnen wij u het allerbeste advies geven. En natuurlijk hoeft u niet alleen op de uitstekende service en garantie van Pode te vertrouwen, maar doen wij er met onze jarenlange ervaring een schepje bovenop.

Producten van Pode

Pode Colla
Pode

Pode Colla

Edit van Pode is super strak gestoffeerd en met een fraaie bies afgewerkt.
Bekijk product

Pode in 3D

In onze Pode studio kunnen wij u optimaal adviseren over alle modellen. U kunt proef zitten en de mooiste stoffen en leersoorten uitzoeken. Graag zetten wij de Pode modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.

Andere merken

De Ploeg

Ambachtelijk en kwalitatief vakmanschap met oog voor de mens en wereld om ons heen.

Artelux

Artelux: omring uzelf met sfeer en luxe. Elegantie en kwaliteit, voor iedereen toegankelijk.

Riva

Riva is een Italiaans meubelmerk met ambachtelijke en innovatieve houtbewerking. Altijd met liefde en respect voor de natuur.

Leolux

Éen van de meest sterke Hollandse meubelmerken. Design, ambacht, duurzame productie wijze.

Spectral

Spectral: het kastenmerk dat ontstaan is uit de behoefte om beeld- en geluidsapparatuur buitengewoon mooi op te bergen.