Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Het verhaal van Oligo

Oligo designverlichting is tijdloze verlichting. Het bedrijf Oligo is gevestigd in Duitsland, waar de verlichting nog veelal met de hand wordt gemaakt. Vanuit het Grieks vertaald betekend Oligo ‘weinig’. Een perfect passende naam voor de luchtige en compacte armaturen.

Oligo heeft jarenlange ervaring en kennis op het gebied van verlichting. Hun fascinatie voor licht drijft hen om de meest verrassende designs en innovatieve modellen te ontwikkelen. Oligo heeft niet voor niets al diverse internationale design awards gewonnen.

Met Oligo verlichting heeft u iets bijzonders en unieks in uw woning. Geen massaproductie, maar oog voor kwaliteit en details. De collectie is zeer uitgebreid: van hanglamp tot opbouwspotjes. Van vloer- en tafellamp tot wandlamp. Met daarnaast ook diverse mogelijkheden voor systeemverlichting. Voor iedere ruimte, functie en situatie is er een passende oplossing van Oligo. Dat maakt uw leven een stuk comfortabeler!

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs

Producten van Oligo

Karakteristiek Oligo

Als het gaat om technologische innovaties en verlichting met oog op de toekomst, dan bent u bij Oligo aan het juiste adres. Oligo is een meester in efficiënte LED technologie. Wat dacht u van een touch dimmer of verlichting die van koel naar warm licht kan worden opgezet? Een enkele aanraking geeft een groots effect. Of een hanglamp waarbij u zelf de gewenste hoogte bepaald? Dat is niet alleen handig, u creëert er meteen een leuk en speels effect mee. Bijna alle verlichting van Oligo is via Casambi domotica te bedienen.

Oligo tilt de kwaliteit van uw licht naar een hoger niveau. Met allerlei technologische noviteiten subtiel weggewerkt in een luchtig en strak design. Dat is de handtekening van Oligo: oog voor details met een hoogwaardige afwerking.

Producten van Oligo

Lichtadvies op maat

Wij vinden goede verlichting in huis van groot belang. Sfeervolle en praktische verlichting laten uw interieur beter uitkomen. Onze interieuradviseurs denken graag met u mee voor een passende licht oplossing in uw woning.

Wij adviseren u met alle plezier welke soort verlichting u waar in uw woning kunt plaatsen. Naast stylingadvies, kunnen wij ook meedenken in een lichtplan op maat. Daarbij gebruiken wij onze kennis, ervaring en ons gezonde verstand.

Wij hebben een grote collectie Oligo verlichting in onze showroom. U bent van harte welkom om deze collectie de bekijken en wij voorzien u van een passend, vrijblijvend advies.

Andere merken

Riva

Riva is een Italiaans meubelmerk met ambachtelijke en innovatieve houtbewerking. Altijd met liefde en respect voor de natuur.

Leolux

Éen van de meest sterke Hollandse meubelmerken. Design, ambacht, duurzame productie wijze.

Spectral

Spectral, het merk kasten dat ontstaan is uit de behoefte beeld en geluid apparatuur buitengewoon mooi op te bergen.

Rolf Benz

Rolf Benz degelijk Duits meubelmerk, Nederlandse modellen en ook Italiaans design!

Pode

Pode is het merk van Nederlandse bodem, dat perfect bij deze hedendaagse levensstijl aansluit. Pode heeft strak gestoffeerde banken in allerlei opstellingen, van fauteuil en bank tot hoekopstellingen.