Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Het verhaal van Kendix

Kendix vindt zijn oorsprong in het Nederlandse Brabant, waar zij in 1958 een bedrijf opstartten. Van begin af aan richten zij zich op de top van de markt. Niet alleen in Nederland maar op internationaal niveau bedienen zij de consument, die kwaliteit en schoonheid waardeert.

De collectie van Kendix is veelzijdig en bestaat uit hoogwaardige gordijnstoffen. Van geweven en bedrukte stoffen, transparanten en bijzondere ausbrenners tot grafische dessins of geweven structuren. Bij Kendix vindt u unieke en karakteristieke dessins, iets unieks en exclusiefs om uw interieur te completeren. Wie oog heeft voor details ziet de prachtige afwerking van de stoffen en zet hiermee de trend.

Naast de Kendix collectie, vult de Allure lijn het assortiment aan met ingetogen en luxe stoffen. Met ongetwijfeld de handtekening van Kendix: kwaliteit en schoonheid gecombineerd.

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs

Producten van Kendix

Kendix
Kendix

Kendix

Kendix gordijnstoffen voor de liefhebber van kwaliteit en schoonheid.
Bekijk product

Kwaliteiten van Kendix

Kendix ontwerpt en produceert met een missie, waarbij esthetiek en origineel denken de boventoon voeren. Het team aan ontwerpers bestaat uit de beste en hebben stuk voor stuk een gedegen opleiding genoten. Vakkennis en ervaring maakt hen topontwerpers, die kleuren, texturen en dessins als geen ander weten te combineren. Dit ziet u terug in de originele en creatieve ontwerpen. Het fijne aan Kendix is dat zij het hele proces van ontwerp tot productie in eigen hand hebben. Dat betekent zorgvuldig gekozen garens voor de beste kwaliteit.

Producten van Kendix

Kendix
Kendix

Kendix

Kendix gordijnstoffen voor de liefhebber van kwaliteit en schoonheid.
Bekijk product

Kendix in de showroom

Bekijk de nieuwste Kendix collectie en de Allure lijn bij ons in de showroom. Wij nemen de tijd om u te voorzien van advies en denken graag met u mee. Het is geen probleem om gordijnstalen te lenen, zodat u deze rustig thuis kunt bekijken. Samen komen wij tot een passende keuze waar u jarenlang van kunt genieten. Na een vrijblijvende offerte komen wij bij u thuis inmeten en uiteindelijk ook de gordijnen ophangen. Dat is zorgeloos genieten met behulp van Smits Designcenter.

Andere merken

JAB

JAB heeft een grote, complete collectie van gordijnstoffen met bijzondere weeftechnieken.

Holland Haag

Een uiteenlopende collectie met eigentijdse kleuren en dessins: diversiteit van Holland Haag.

De Ploeg

Ambachtelijk en kwalitatief vakmanschap met oog voor de mens en wereld om ons heen.

Artelux

Artelux: omring uzelf met sfeer en luxe. Elegantie en kwaliteit, voor iedereen toegankelijk.

Jasno

Jasno Shutters en Blinds. Wij zijn partner van Jasno met decennia ervaring in deze producten.

Luxaflex

Luxaflex raamproducten van de hoogste kwaliteit en met grote collectie.