Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Het verhaal van JAB

JAB Anstoetz is een Duits bedrijf dat al sinds 1946 bedrijvig is in meubelstoffen. Door de jaren heen zijn zij uitgegroeid tot een groot en goed ontwikkeld bedrijf. Ze zijn succesvol over de hele wereld en ook in Nederland heeft JAB haar liefhebbers. JAB ontwerpt en produceert een exclusieve collectie aan gordijnstoffen. Vol creativiteit en gemaakt met liefde en passie.

Een groot bedrijf met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het behoud van ons milieu. JAB stelt hoge eisen aan duurzaamheid en kwaliteit van produceren. Zij zetten zich in om de uitstoot van CO ² te verminderen met het oog op de toekomst. En met respect voor ons als mens en de natuur.

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs

Lisette van Bergenhenegouwen

Producten van JAB

JAB
Jab

JAB

JAB een toonaangevend stoffenmerk uit Duitsland, ook bijzondere producten met complexe weeftechnieken.
Bekijk product

Bijzonder van JAB

JAB heeft een enorm uitgebreide en complete collectie, waardoor iedere smaak en stijl bedient wordt. Met het idee dat wij ons thuis omringen met wat bij ons past, ons interieur als uiting van expressie. Met de verscheidenheid aan soorten gordijnstoffen zet u zelf de toon en brengt u het interieur tot leven. Maak uw keuze uit de vele unistoffen, patronen of motieven. Wij zijn vooral een grote fan van de prachtige voiles, transparanten en ausbrenners.

Naast gordijnstoffen heeft JAB ook een ruime collectie aan vloerkleden. Bijvoorbeeld met een luxueuze en stijlvolle glans, gemaakt van eucalyptusgarens. Een aantal voorbeelden hiervan vind u in onze showroom.

Producten van JAB

JAB
Jab

JAB

JAB een toonaangevend stoffenmerk uit Duitsland, ook bijzondere producten met complexe weeftechnieken.
Bekijk product

JAB in onze showroom

De collectie aan gordijnstoffen van JAB is bijna oneindig. Daarom kiezen wij met plezier voor u de mooiste gordijnstoffen uit. Uit de nieuwste collectie maken wij een selectie van stoffen, die onze klanten aanspreekt. Deze gordijnstoffen hebben wij op staal voor u klaar hangen. Om bij ons in de winkel en bij u thuis rustig te bekijken. Om u een goed beeld te geven, hebben wij in onze winkel een deel van de collectie opgehangen. In verschillende confectie, zoals een enkele- en dubbelen plooi of een elegante wave. Hiermee ziet u in een oogopslag hoe sfeervol gordijnen kunnen zijn.

Bij interesse maken wij vrijblijvend een offerte op en komen daarna graag bij u thuis inmeten. Zodra de gordijnen klaar zijn, hangen wij ze bij u thuis op. Daarnaast kunnen wij diverse soorten rails leveren, zoals de prachtige design rails van Interstil.

Andere merken

Kendix

Kendix gordijnstoffen voor de liefhebber van kwaliteit en schoonheid.

Artelux

Artelux: omring uzelf met sfeer en luxe. Elegantie en kwaliteit, voor iedereen toegankelijk.

Jasno

Jasno Shutters en Blinds. Wij zijn partner van Jasno met decennia ervaring in deze producten.

De Ploeg

Ambachtelijk en kwalitatief vakmanschap met oog voor de mens en wereld om ons heen.

Luxaflex

Luxaflex raamproducten van de hoogste kwaliteit en met grote collectie.

Holland Haag

Een uiteenlopende collectie met eigentijdse kleuren en dessins: diversiteit van Holland Haag.