Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Het verhaal van Holland Haag

Van origine een bedrijf uit het nabijgelegen Den Haag en sinds 1920 actief in de woningtextiel. Tegenwoordig is Holland Haag gevestigd in Waddinxveen en hebben zij de focus gelegd op raamdecoratie, waaronder gordijnstoffen. Het is een echt familiebedrijf, waarbij nauwe samenwerking tussen het bedrijf, de winkels en de consument hoog in het vaandel staan. Een bedrijf met een sympathieke uitstraling, waar wij een prettige en langdurige samenwerking mee hebben opgebouwd.

Holland Haag heeft verschillende collecties, waaronder Cachet en Cosi. Binnen deze 2 lijnen bedienen zij iedere consument met een uitgebreide en eigentijdse collectie. Altijd aansluitend bij de laatste trends op interieurgebied en afgestemd op uw behoeften en wensen. De gordijnstoffen hebben een goede kwaliteit en zijn afwisselend voorzien van fijne eigenschappen: akoestische werking, vlamvertragend of voorzien van een eco-label.

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs

Lisette van Bergenhenegouwen

Producten van Holland Haag

Holland Haag
Holland Haag

Holland Haag

Holland Haag met uitstekende prijs kwaliteitsverhouding uit Nederland. Een diverse en ruime collectie aan gordijnstoffen.
Bekijk product

Diversiteit van Holland Haag

De Cachet collectie van Holland Haag is een luxere lijn met een stijlvolle en chique uitstraling. Er zijn bijzondere garens verwerkt met diepe kleuren, verwerkt tot de prachtigste dessins. Hiermee creëert u een gezellige en warme sfeer. Met een wereldse uitstraling, om het mooiste uit andere culturen en landen dichtbij huis te brengen.

Holland Haag heeft ook de Cosi collectie onder zich met een mix aan verschillende soorten gordijnstoffen. Bovenal is deze lijn kleurrijk te noemen met een uiteenlopend kleurenpallet en verschillende trendy dessins. Een aantrekkelijke collectie met een toegankelijke en passende prijs kwaliteitverhouding.

Producten van Holland Haag

Holland Haag
Holland Haag

Holland Haag

Holland Haag met uitstekende prijs kwaliteitsverhouding uit Nederland. Een diverse en ruime collectie aan gordijnstoffen.
Bekijk product

Holland Haag in de showroom

In de showroom hebben wij een ruime collectie aan gordijnstoffen van Holland Haag. Wij hebben altijd de nieuwste collectie voor u op staal van de lijnen Cachet en Cosi. Deze kunt meenemen om bij u thuis te bekijken. Om u een goed beeld te geven, hebben wij in onze winkel een deel van de collectie opgehangen. In verschillende confectie, zoals een enkele- en dubbelen plooi of een elegante wave. Hiermee ziet u in een oogopslag hoe sfeervol gordijnen kunnen zijn.

Bij interesse maken wij vrijblijvend een offerte op en komen daarna graag bij u thuis inmeten. Zodra de gordijnen klaar zijn, hangen wij ze bij u thuis op. Daarnaast kunnen wij diverse soorten rails leveren, zoals de prachtige designrails van Interstil.

Andere merken

JAB

JAB heeft een grote, complete collectie van gordijnstoffen met bijzondere weeftechnieken.

Kendix

Kendix gordijnstoffen voor de liefhebber van kwaliteit en schoonheid.

Artelux

Artelux: omring uzelf met sfeer en luxe. Elegantie en kwaliteit, voor iedereen toegankelijk.

De Ploeg

Ambachtelijk en kwalitatief vakmanschap met oog voor de mens en wereld om ons heen.