Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Het verhaal van De Ploeg

Een puur Nederlands bedrijf dat zich sinds 1923 bezig houdt met de productie van gordijn- en meubelstoffen. De Ploeg staat voor ambachtelijk en kwalitatief vakmanschap met het oog op de mens en wereld om zich heen. Ze hebben een duidelijke visie op ontwerpen en hoe zij met het milieu willen omgaan.

In de collectie van De Ploeg vindt u originele stoffen, prachtig geweven of met een geprint dessin. Daarmee heeft De Ploeg al vele fans gewonnen. De collectie is altijd doordacht op elkaar afgestemd, zodat wij er samen een evenwichtig geheel van kunnen maken. De uni- en dessinstoffen zijn perfect met elkaar te combineren. Wij adviseren u graag en denken met u mee.

Door de jaren heen is De Ploeg uitgegroeid tot een ontwikkeld bedrijf, zowel nationaal en internationaal een succesnummer. Met aandacht voor materiaalgebruik, hergebruik en innovatieve bewerkingen.

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs

Producten van De Ploeg

De Ploeg
De Ploeg

De Ploeg

Een puur Nederlands bedrijf dat zich sinds 1923 bezig houdt met de productie van gordijn-...
Bekijk product

Kernwaarden van De Ploeg

Vanaf begin af aan ontwerpt en produceert De Ploeg met het oog op de mens en de wereld om zich heen. Deze ‘Goed Wonen’ stroming van de jaren 20 uit de vorige eeuw liep op de tijd vooruit. Het doel was om onze leefomgeving te verbeteren voor iedereen, zodat wij modern en comfortabel kunnen wonen. Ploegstoffen zijn tijdloos, duurzaam en kwalitatief om lang van te genieten.

Meer dan ooit hebben wij aandacht voor ambachtelijk werk, waarbij bewust nagedacht wordt over hergebruik en de manier van produceren. De Ploeg heeft veel aandacht voor hoe wij omgaan met grondstoffen en een verantwoorde productie. Niet alleen voor de wereld om ons heen, maar ook voor de mens in veilige en vriendelijke omstandigheden. Daarbij worden culturele en maatschappelijke waardes vertaalt naar hun collectie, uitgedrukt in textiel.

Producten van De Ploeg

De Ploeg
De Ploeg

De Ploeg

Een puur Nederlands bedrijf dat zich sinds 1923 bezig houdt met de productie van gordijn-...
Bekijk product

De Ploeg in de showroom

In de showroom hebben wij een ruime afdeling aan gordijnstoffen, waar De Ploeg natuurlijk is terug te vinden. Wij hebben altijd de nieuwste collectie aan gordijnstoffen voor u op staal. Deze kunt meenemen om bij u thuis te bekijken. Om u een goed beeld te geven, hebben wij in onze winkel een deel van de collectie opgehangen. In verschillende confectie, zoals een enkele- en dubbelen plooi of een elegante wave. Hiermee ziet u in een oogopslag hoe sfeervol gordijnen kunnen zijn.

Bij interesse maken wij vrijblijvend een offerte op en komen daarna graag bij u thuis inmeten. Zodra de gordijnen klaar zijn, hangen wij ze bij u thuis op. De gordijnen van De Ploeg hangen er nog mooier bij op een designrail van Interstil.

Naast gordijnstoffen heeft De Ploeg ook een ruime collectie aan meubelstoffen. Deze hebben wij op staal en op onze zitmeubelen toegepast. Waaronder op de collectie van Leolux, Harvink en Rolf Benz. Wanneer komt u bij ons langs om De Ploeg met eigen ogen te bewonderen?

Andere merken

JAB

JAB heeft een grote, complete collectie van gordijnstoffen met bijzondere weeftechnieken.

Kendix

Kendix gordijnstoffen voor de liefhebber van kwaliteit en schoonheid.

Holland Haag

Een uiteenlopende collectie met eigentijdse kleuren en dessins: diversiteit van Holland Haag.

Artelux

Artelux: omring uzelf met sfeer en luxe. Elegantie en kwaliteit, voor iedereen toegankelijk.

Jasno

Jasno Shutters en Blinds. Wij zijn partner van Jasno met decennia ervaring in deze producten.

Luxaflex

Luxaflex raamproducten van de hoogste kwaliteit en met grote collectie.