Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Het verhaal van COREtec

De oprichters van COREtec hadden een droom om een vloer te ontwikkelen die beter is voor het comfort en tegen ontzettend veel bestand is. De vloer is 100% waterbestendig en zorgt voor een nieuwe ervaring in uw gehele interieur. De vloeren zijn zo ontwikkeld dat ze bestand zijn om ontzettend lang een mooie uitstraling te gehouden en kleine oneffenheden in uw vloer op te vangen. Dit komt onder andere door de opbouw van de vloer.

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs

Producten van COREtec

100 % waterbestendig, geschikt voor vloerverwarming en onderhoudsarm

De onderste laag bestaan uit kurk om rust en warmte te creëren. Deze verminderd trillingen en daarom ook het geluid. De middelste laag, de structuur, is 100% waterdicht, waardoor de planken niet zullen gaan krom trekken. De planken zijn stijf, waarbij er geen golven ontstaan door een ongelijke ondervloer. Wel zullen we bij het inmeten altijd uw vloer bekijken en wanneer de ongelijkheden aanwezig zijn, is een ondervloer vereist. Eén van de toplagen bestaat uit luxe vinyl laag. Dit geeft het uiterlijk van een hout- of steenpatroon. Deze structuren zijn met zorgvuldigheid ontworpen, met veel detail en afschuiningen. De bovenste laag verminderd de slijtage en vlekken. U hoeft de vloer geen onderhoud (schuren, polijsten, afdichten) te bieden.

Ook hebben ze een brede collectie ontworpen, van houten en stenen uitziende planken. Voor elk interieur is er wel een bijpassende vloer.

Producten van COREtec

COREtec vloer bij ons Designcenter

Wij hebben op onze eerste verdieping een COREtec vloer neergelegd. Hierbij kunt u zien hoe de planken zich verdelen op een groter oppervlak. Ook wilden wij graag zelf experimenteren of de planken 100% waterbestendig waren. Wij hebben één plank in ons aquarium gezet en er is geen schade te bekennen. Als u dit ook wilt ervaren bent u van harte welkom in onze showroom.

In onze stoffen en vloeren afdeling kunt u gelijk alle verschillende mogelijkheden zien en ervaren. Ook is er een mogelijkheid om de plank(en) tijdelijk mee naar huis te nemen, om te experimenteren welk assortiment het beste bij u aansluit.

Andere merken

Évidence

Évidence staat voor verfijnde luxe en eindeloos zitcomfort.

Pols Potten

Add play to space.

Bree's New World

Trendsetter in designmeubelen, gevestigd te Vlaardingen.

Gealux

Gealux, een ster in relaxfauteuils.

D-TEC

D-TEC staat voor Design kapstokken en schoenenkasten.