Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Het verhaal van Artelux

Met de hoogwaardige en rijke gordijnstoffen van Artelux kunt u zichzelf omringen met sfeer en luxe. Elegantie en kwaliteit voor iedereen toegankelijk, binnen handbereik met Artelux. Sinds 1992 ontwerpen en ontwikkelen zij op Nederlandse bodem hun collectie gordijnstoffen. Als geen ander weten zij elegantie en functionaliteit samen te brengen.

De designers bij Artelux brengen een natuurlijke en luxe collectie tot stand. De rijke stoffen hebben prachtige details. Ze zijn spannend door de contrasten en verschillende transparanties en kleuren. Geïnspireerd door de natuur met haar veelzijdige kleurenpallet. Een sierlijke omlijsting van uw ramen in de woonkamer, keuken, slaapkamer of werkkamer. Maak van iedere ruimte een plek waar u graag wilt zijn, om optimaal te genieten van thuis zijn.

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs

Producten van Artelux

Artelux
Artelux

Artelux

Artelux: omring uzelf met sfeer en luxe. Elegantie en kwaliteit, voor iedereen toegankelijk.
Bekijk product

Met aandacht van Artelux

Wat Artelux typeert is de tijdloze elegantie met veel aandacht voor details en afwerking. Alle medewerkers stralen trots uit en werken met liefde en plezier aan de collectie. Daar kunt u van genieten in uw eigen woning. Breng sfeer in huis met deze stijlvolle en functionele raambekleding. U maakt uw interieur er niet alleen mooier van, het zorgt ook voor een prettige woonomgeving. Met gordijnen voor het raam creëert u een aangename akoestiek en u houdt de temperatuur op peil.

Artelux zet zich in voor verantwoord ondernemen en vindt het belangrijk om duurzaam en milieubewust te produceren. Zij zijn niet voor niets ISO 14001 gecertificeerd en zetten het beste beentje voor om milieurisico’s te beheerden en te verminderen. Dat doen zij door te letten op energieverbruik en materiaalkeuze. Telkens weer ontwikkelt Artelux een elegante en tijdloze collectie volgens de hedendaagse trends.

Producten van Artelux

Artelux
Artelux

Artelux

Artelux: omring uzelf met sfeer en luxe. Elegantie en kwaliteit, voor iedereen toegankelijk.
Bekijk product

Artelux in de showroom

Bij ons in de showroom treft u de een up-to-date collectie van Artelux aan. In onze winkel gebruiken wij de rijke gordijnstoffen graag om een warme sfeer neer te zetten. Want mooie raamdecoratie maakt het af en compleet.

Wij adviseren en denken met alle plezier met u mee bij uw keuze. Er is altijd de mogelijkheid om gordijnstalen mee naar huis te nemen om deze in uw eigen woning te bekijken. Vrijblijvend stellen wij een offerte op en komen daarna nauwkeurig inmeten. Het plaatsen van de gordijnen en eventuele rails kunt u gerust aan ons overlaten. Dat is de service van Smits Designcenter.

Andere merken

JAB

JAB heeft een grote, complete collectie van gordijnstoffen met bijzondere weeftechnieken.

Kendix

Kendix gordijnstoffen voor de liefhebber van kwaliteit en schoonheid.

Holland Haag

Een uiteenlopende collectie met eigentijdse kleuren en dessins: diversiteit van Holland Haag.

De Ploeg

Ambachtelijk en kwalitatief vakmanschap met oog voor de mens en wereld om ons heen.

Jasno

Jasno Shutters en Blinds. Wij zijn partner van Jasno met decennia ervaring in deze producten.

Luxaflex

Luxaflex raamproducten van de hoogste kwaliteit en met grote collectie.