Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Mogelijkheden Interieuradvies op afspraak

Wij geven: interieuradvies op afspraak

Wij zijn heel blij dat wij weer open mogen op afspraak vanaf woensdag 3 maart. Hieronder op een rijtje hoe wij te werk gaan volgens de richtlijnen van het RIVM:

  • Via de website (smitsdesigncenter.nl), per mail (smits@totaalwonen.nl) of telefonisch (015-2628790) kunt u een afspraak bij ons aanvragen.
  • Wij stemmen met u een passend tijdsblok en datum af.
  • In de winkel is het dragen van een mondkapje verlicht op het moment dat wij ons verplaatsen. Deze liggen voor u klaar bij de entree van onze winkel. Hier kunt u ook uw handen desinfecteren.
  • Tijdens uw bezoek houden we graag voor uw en onze gezondheid 1,5 meter afstand.

Wij verheugen ons op uw bezoek en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Bent u niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken? Contact ons en vraag naar de mogelijkheden.

Wij hebben: een nieuwe website

Tijdens de lockdown hebben wij niet stilgezeten en is er hard gewerkt aan een verbeterde en moderne website. Deze is nog niet helemaal af en wellicht kunt u bepaalde producten (nog) niet terug vinden. Schroom niet om ons telefonisch (015-2628790) of per mail (smits@totaalwonen.nl) te benaderen met uw vragen.

Wij bieden: interieuradvies op afstand

Heeft u liever niet dat wij bij u thuis komen, maar heeft uw wel specifieke vragen over uw interieur? Geen probleem, want wij bieden ook service op afstand. U kunt vanuit huis het team van Smits Designcenter bereiken via e-mail, telefoon of  ons afspraakformulier op de website. Bij het afspraakformulier komt u door bovenaan in het keuzemenu op ‘Maak afspraak’ te klikken.

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Bij interesse in een bepaald product, kunnen wij een offerte voor u opstellen.
  • Op aanvraag kunnen wij een ontwerp voor een Interstar of Spectral kast maken. We kunnen dit ook samen doen via Teams of Skype, zodat u vanachter uw computer meekijkt bij het ontwerpen van de kast.
  • Aan de hand van duidelijke foto’s en een plattegrond kunnen wij een interieurontwerp maken met specifieke meubels uit ons assortiment.

Onze showroom & contact

Zou u meer willen weten over ons aanbod? Kom dan snel langs bij bij Smitsdesign center in Delft. De adviseurs staan klaar om u te adviseren. We kunnen gezamenlijk een persoonlijk totaal ontwerp maken en u volledig ontzorgen. De realisatie vindt plaats door vakmanschap.

U kunt ook op afspraak ons uitverkoop magazijn bezoeken.

Estland 5 2613 JX Delft

Openingstijden

Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs