Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Mogelijkheden Interieuradvies tijdens de lockdown

Wij geven: interieuradvies aan huis

Wij zijn tijdelijk gesloten voor klantbezoeken, maar het team van Smits Designcenter staat nog steeds voor u klaar! Zoals u van ons gewend bent, denken wij graag mee in het creëren van een persoonlijk interieur naar uw wensen. Dit kunnen wij blijven doen, door bij u thuis op afspraak langs te komen.

Neem contact met ons op via de link ‘Maak afspraak’ en vul het formulier in met uw gegevens. Zodra deze in goede orde ontvangen is, nemen wij telefonisch of per mail contact met u op om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Heeft u oprechte interesse in een specifiek meubelstuk, raamproduct, vloerkleed of vloerbedekking? Wij komen dan graag bij u thuis voor advies en voor het eventueel inmeten van raamproducten. Vooraf geven wij een globaal kostenplaatje, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Wij nemen de gewenste stalen mee naar u thuis, zodat u deze meteen in uw eigen woning kunt beoordelen.
  • Indien mogelijk nemen wij kleinmeubelen mee op zicht, zoals een eetstoel, fauteuil, salon- of bijzettafel.

Wij hebben: een nieuwe website

  • Tijdens de lockdown hebben wij niet stilgezeten en is er hard gewerkt aan een verbeterde en moderne website. Deze is nog niet helemaal af en wellicht kunt u bepaalde producten (nog) niet terug vinden. Schroom niet om ons telefonisch of per mail te benaderen met uw vragen.
  • Ook de showroom heeft een update gekregen en is compleet verbouwd! Wij hopen dat wij in februari weer open kunnen, zodat u het resultaat kunt bewonderen.

Wij bieden: interieuradvies op afstand

Heeft u liever niet dat wij bij u thuis komen, maar heeft uw wel specifieke vragen over uw interieur? Geen probleem, want wij bieden ook service op afstand. U kunt vanuit huis het team van Smits Designcenter bereiken via e-mail, telefoon of  ons afspraakformulier op de website. Bij het afspraakformulier komt u door bovenaan in het keuzemenu op ‘Maak afspraak’ te klikken.

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Bij interesse in een bepaald product, kunnen wij een offerte voor u opstellen.
  • Op aanvraag kunnen wij een ontwerp voor een Interstar of Spectral kast maken. We kunnen dit ook samen doen via Teams of Skype, zodat u vanachter uw computer meekijkt bij het ontwerpen van de kast.
  • Aan de hand van duidelijke foto’s en een plattegrond kunnen wij een interieurontwerp maken met specifieke meubels uit ons assortiment.

Onze showroom & contact

Zou u meer willen weten over ons aanbod? Kom dan snel langs bij bij Smitsdesign center in Delft. De adviseurs staan klaar om u te adviseren. We kunnen gezamenlijk een persoonlijk totaal ontwerp maken en u volledig ontzorgen. De realisatie vindt plaats door vakmanschap.

U kunt ook op afspraak ons uitverkoop magazijn bezoeken.

Estland 5 2613 JX Delft

Openingstijden

Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs