Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Feestelijk het najaar in met het Interieur Event van Smits!

Bij Smits Designcenter vieren wij het najaar en de woonmaand oktober. Dit doen wij met een feestelijk Interieur Event op zaterdag en zondag 28 en 29 oktober.

Tijdens het event zetten wij enkele merken van ons in het zonnetje. Zo kunt u de splinternieuwe beurscollectie van Bree’s New World in onze showroom bewonderen. Daarnaast zijn de specialisten van Spectral op visite om samen met u uw droomkast samen te stellen.

Haal de herfst in huis met een prachtig boeket van Silk Flower Artist Jessica Schenk. Tijdens het event vult zij uw vaas met een boeket naar keuze.

Om dit weekend extra feestelijk te maken, hebben wij hele mooie aanbiedingen voor u. Lees hieronder meer over al het leuks wat wij voor u in petto hebben. Alvast een tipje van de sluier: bij uw aankoop krijgt u van ons 10% bestedingstegoed*.

Onder het genot van een hapje en drankje kunt u zich laten inspireren in onze showroom. Het team van Smits Designcenter staat voor u klaar en kijkt uit naar uw komst.

Tot dan!

*Vraag naar onze voorwaarden.

Spectral - smart furniture

Tijdens ons Interieur Event zijn de experts van Spectral speciaal voor u op bezoek in onze showroom. Als geen ander kunnen zij u adviseren over hun ‘smart furniture’ collectie, waarvan een groot deel in onze winkel te zien is.

Spectral is de pionier en voorloper om smaakvolle interieurs te combineren met de hedendaagse digitale wereld. De kasten van Spectral zijn zo ontworpen, dat zij inspelen op de nieuwste technologische mogelijkheden. Zij zien het als hun missie om uw kast te personaliseren op maat en te maken in de perfecte kleur met innovatieve materialen.

Maak snel een afspraak voor uw 3D ontwerp en stel uw eigen kast samen. Alleen dit weekend krijgt u de montagekosten van ons cadeau!

 

Nieuw bij ons in de showroom: Bree's New World.

Sinds kort hebben wij een nieuw merk in de showroom, namelijk Bree’s New World. Ons team is enthousiast over deze eigentijdse designmeubelen uit Vlaardingen. In onze showroom kunt u een deel van de collectie aan eetkamerstoelen, eetkamertafels en salontafels bewonderen.

Tijdens het Interieur Event hebben wij een primeur voor u. Bekijken de allernieuwste beurscollectie bij ons in de winkel! De specialisten van Bree’s New World zelf zijn ook aanwezig om u er alles over te vertellen.

Bent u nieuwsgierig? Bezoek ons event en laat u inspireren. Geniet bovendien van onze speciale event aanbieding van maar liefst 10% korting op uw bestelling.

Everyday Silk Flowers

Haal de herfst in huis met een prachtig boeket van Everyday Silk Flowers. Jessica Schenk stelt met plezier voor u een boeket naar wens samen. Een boeket waar u lang van kunt genieten, want deze prachtige zijden bloemen blijven lang mooi. Dat is wel zo duurzaam, iets waar wij groot voorstander van zijn.

Als ware Silk Flower Artist tovert Jessica de mooiste combinaties tevoorschijn. Het liefst past zij haar bloemen en takken aan op het seizoen, om het zo natuurgetrouw te laten lijken.

Neem uw eigen vaas mee van thuis of doe uzelf een vaas van onze Pols Potten collectie cadeau. Wij helpen u een handje mee met onze kortingsactie van 10% bij uw aankoop op de bloemen én de vaas!

Onze showroom & contact

Zou u meer willen weten over ons aanbod? Kom dan snel langs bij bij Smitsdesign center in Delft. De adviseurs staan klaar om u te adviseren. We kunnen gezamenlijk een persoonlijk totaal ontwerp maken en u volledig ontzorgen. De realisatie vindt plaats door vakmanschap.

U kunt ook op afspraak ons uitverkoop magazijn bezoeken.

Estland 5 2613 JX Delft

Openingstijden

Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs