Skip to the main content
Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Energie besparen doen wij in stijl

Een onderwerp wat ons momenteel allemaal bezig houdt: de stijgende energieprijzen. En natuurlijk ook: hoe kunnen we energie en kosten besparen? Daar hebben wij de perfecte oplossing voor. Namelijk decoratieve en energiebesparende raamdecoratie. Dat is fijn voor de portemonnee en goed voor het milieu.

Met behulp van de juiste raambekleding kunt u het klimaat in huis gemakkelijk reguleren. In de zomer wilt u de warmte buiten houden en in de winter wilt u juist de warmte vasthouden. Via uw ramen gaat veel energie verloren, zelfs met dubbel glas verliest u nog zo’n 20% van de warmte. Door slim om te gaan met uw raambekleding, kunst u deze hoeveelheid flink verminderen. Bijvoorbeeld door uw raamproducten dicht te doen zodra het donker wordt buiten. Goede raambekleding zorgt ook voor minder tocht. Hierdoor kan de verwarming in de winter een standje lager. Door te spelen met uw raambekleding bent u verstandig bezig en uw woning ziet er meteen sfeervol uit.

Ons team aan interieuradviseurs denkt met plezier met u mee. Zo bespreken wij uw woonsituatie en bekijken of de raambekleding op de juiste plek komt te hangen. Wij letten erop dat uw raamproducten het rooster voor frisse lucht of een warmtebron vrijhouden.

Luxaflex DuetteShades en PowerView

Kent u de DuetteShades van Luxaflex al? Dit raamproduct is door de jaren heen zo sterk ontwikkeld, dat wij inmiddels groot voorstander zijn. Door het unieke design van de DuetteShades werkt deze raamdecoratie bijzonder isolerend. De speciale variant met een aluminium coating aan de binnenzijde werkt extra goed. Daarnaast bestaat type Architella met een dubbele cel, waardoor deze nog beter de kou buiten kan houden. Ons team interieuradviseurs adviseert u graag over de collectie en de verschillende mogelijkheden.

Diverse raamproducten van Luxaflex kunt u voorzien van PowerView bediening. Deze geautomatiseerde, elektrische bediening kunt u op afstand aansturen. Zo kunt u ook uw raambekleding openen en sluiten als u niet thuis bent. Ideaal als het weer ineens omslaat en u op werk of tijdens een vakantie de stand van uw raamproducten wilt aanpassen.

Gordijnen als bron van sfeer en warmte

Gordijnen zijn de perfecte uitkomst om energie te besparen en de warmte in huis vast te houden. Bovendien houden gordijnen de tocht buiten. Doordat de stof van gordijnen warmer wordt dan uw ramen, helpen ze mee om de temperatuur in huis op pijl te houden. U kunt gerust uw verwarming een graadje lager zetten.

Heeft u eraan gedacht om uw gordijnen te laten voeren? Dit zorgt voor een extra isolerende werking. Dikke en dicht geweven stoffen houden meer warmte vast. Wij hebben een zeer ruime collectie aan gordijnstoffen in onze showroom van topmerken, zoals De Ploeg, Kendix/Kendix Allure, Artelux, Holland Haag en JAB. Bezoek onze showroom en laat u inspireren door onze adviseurs. Zo creëren we samen een gezellige en warme sfeer in huis!

Spelen met licht: Shutters van Jasno

Energie besparen doet u niet alleen in de winter maar ook tijdens de warme zomermaanden. Met Shutters van Jasno kunt u eenvoudig het daglicht reguleren en spelen met de lichtinval. Op deze manier kan uw airconditioning op warme dagen een standje lager. Shutters zijn niet voor niets een veelgebruikt raamproduct in Mediterrane landen. Door in de winter en avonden de shutters te sluiten, kunt u eveneens besparen op uw energierekening. In de showroom hebben wij diverse voorbeelden van Jasno Shutters die wij u met plezier laten zien. Kom langs voor meer informatie en vrijblijvend advies.

Onze showroom & contact

Zou u meer willen weten over ons aanbod? Kom dan snel langs bij bij Smitsdesign center in Delft. De adviseurs staan klaar om u te adviseren. We kunnen gezamenlijk een persoonlijk totaal ontwerp maken en u volledig ontzorgen. De realisatie vindt plaats door vakmanschap.

U kunt ook op afspraak ons uitverkoop magazijn bezoeken.

Estland 5 2613 JX Delft

Openingstijden

Open van dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30 & Zaterdag 10:00 - 17:00

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Vragen? Contact ons of kom langs