Luxaflex Vouwgordijnen

Luxaflex

Luxaflex Roman Shades worden in de volksmond ook wel vouwgordijnen genoemd.

Uw eigen uitstraling

Met een zeer uitgebreide collectie exclusieve stoffen en acht verschillende modellen kunt u naar hartelust combineren. De modellen variëren van een strakke tot een romantische uitstraling. Baleinen geven uw vouwgordijnen een strakke en moderne aanblik. U kunt kiezen uit ronde of brede platte baleinen, afgewerkt aan de kamer of de raamzijde. Met het model Segmenta worden de baleinen om-en-om opgehaald waardoor de opgetrokken Roman Shades minder dik zijn, ideaal voor hoge erkers of ramen. Voor een romantische look zijn er de modellen zonder baleinen.
 
Dan zijn er nog twee top Down/Bottom Up varianten. Bij deze modellen kunt u de boven en onderzijde onafhankelijk van elkaar bedienen. De mate van inkijk en invallend licht valt hiermee perfect in te stellen.

Stoffen

Met meer dan 200 stoffen in de Luxaflex Roman Shades collectie is de keuze opvallend groot, zeker in combinatie met de finishing options. De afwerking is perfect tot in de kleinste details. Elke stof heeft zijn eigen eigenschappen. Wij adviseren u graag over de juiste keuze.

Finishing options

Bovendien kunt u kiezen uit talloze finishing options om een persoonlijk accent te geven. Alle modellen hebben een volant die bescherming biedt tegen de inwerking van UV-straling op de stof. Als afwerking kunt u denken aan beleintunnels met een koordbies in een contrasterende of juist bijpassende kleur.

Complete Luxaflex collectie

Smits Designcenter is Luxaflex inspiration dealer. Alle producten van Luxaflex treft u in onze stoffenstudio aan. Met natuurlijk de keuze uit alle materialen, dessins en kleuren.