Vloerbedekking

Vloerbedekking

Opruimingsartikelen


vloerbedekking

Naast de traditionele warme vloerbekleding, is er een scala aan sfeervolle strakke harde vloerbedekking. Waar vroeger alleen parket en plavuizen mogelijk waren, zo is er tegenwoordig een ruime keuze uit sfeervolle laminaten, natuurstenen en gemakkelijke marmoleum-vloeren. En al die soorten zijn er in verschillende kleuren, en patronen.

meister melango laminaat
In een interieur mag u daarom speciale aandacht besteden aan de vloer. Het gemak van een onderhoudsvrije harde vloer en de warme uitstraling van een karpet zorgt voor een eigentijdse uitstraling van uw interieur. De structuur van een houten vloer geeft uw woonkamer een rustige natuurlijke sfeer. De combinatie met een hoogpolig wollen karpet geeft u het gevoel van luxe en behaaglijkheid. U kunt het geheel nog behaaglijker maken met een karpet van Jab, CarpetSign of Millenerpoort. En wilt u maatwerk, dan kan dat. Desgewenst stellen wij een karpet samen in de kleuren die u wenst. Op verzoek stellen wij een of meerdere toefjes samen, die bij uw woonkamer past. Zo kunt u zich een voorstelling maken hoe uw karpet in uw woonkamer zal staan.

In het Smits Designcenter vindt u een ruime sortering van de mooiste vloerbedekking. En onze stylisten houden rekening met uw wensen, de ligging van uw woning en uw gezinssituatie. Vakkundig stemmen zij de mogelijkheden af op uw interieur en uw specifieke situatie. Natuurlijk geheel vrijblijvend, zoals u van ons gewend, bent. Smits Designcenter is leverancier van Meister lamelparket, Forbo marmoleum-vloeren en vinyl stroken, Parade en Van Besouw vloerbedekking. Komt eens kijken in onze stoffenstudio, u zult er geen spijt van hebben. 


Page 1 of 2