Verlichting

Verlichting

Opruimingsartikelen


verlichting

Prachtige meubelen komen pas tot hun recht als ze prachtig verlicht worden. Overdag met natuurlijk licht door uw ramen, sfeervol gefilterd door vitrages, duettes of shutters. 's Avonds wilt u uw woonkamer sfeervol aanlichten met de allermooiste design verlichting.

Met de juiste verlichting geven we de kunstwerken in uw huis precies genoeg licht. Maar verlichting kan zelf ook kunstvoorwerp zijn: bijzondere vormen en kleuren zijn een sieraad in uw interieur. En zo komen uw meubelen meer tot hun recht.

Een van de leukste dingen van LEDs is dat ze ontwerpers ongelimiteerde creatieve vrijheid geven. Leds zijn zo klein dat je een armatuur niet meer om de lichtbron heen hoeft te bouwen, zoals bij een gloeilamp of spaarlamp, die nu eenmaal een bepaalde afmeting heeft. Bij een led kunnen armatuur en lichtbron één geheel worden.

In het Smits Designcenter treft u een uitgebalanceerde collectie lampen van de grootste merken als Artemide, Ferrolight, Lirio, Oligo en HarcoLoor.

Wij adviseren u graag. Om de sfeer in uw woonkamer compleet te maken. Om kleuren, meubelen, licht en design in harmonie te brengen. Desgewenst bezoeken wij uw huis en maken een lichtplan. 

Hieronder treft u een selectie van de mooiste verlichting aan. Klik hier voor extra voordeel op diverse showroommodellen. Deze zijn bovendien snel leverbaar.


Page 1 of 2