Rolf Benz

Rolf Benz

Opruimingsartikelen


Rolf Benz 322

Design Rolf Benz 322: Anita Schmidt

Dat een echte Rolf Benz niet duur hoeft te zijn bewijzen wij met de Rolf Benz 322. Graag zetten wij de Rolf Benz 322 in het zonnetje. Dit model uit 1992 is er voor een prijs uit 1992. Dat is dus een prijs uit de vorige eeuw. Rolf Benz 322 is voor deze actieprijs in leer van 13 verschillende kleuren leverbaar.

Anita Schmidt ontwierp de Rolf Benz 322 het de herkenbare schuine poten van aluminium. Armleuningen en zitting vormen zo één geheel. Deze unieke poten zijn ook verwerkt in de bijpassende salontafels.

Rolf Benz 322Rolf Benz 322 is verkrijgbaar als 2-zits, 2,5-zits en 3-zitsbank. De bankbreedten bedragen respectievelijk 168, 189 en 210 cm. Voor de Rolf Benz 322 fauteuil heeft u de keuze uit een hoge of een lage rugleuning. Er is ook een bijpassende poef, of hocker zoals onze Oosterburen een poef noemen, leverbaar.

Er is altijd wel een leerkleur die in uw interieur past. U kunt kiezen uit de 13 kleuren actieleder, waaronder zwart, ivoor, donkerbruin, donkerrood, wit, zwartblauw, beigebruin en grijsbruin.

De toepassing van verschillende lagen hoogwaardig schuim geven u een geweldig zitcomfort. Zo is de Rolf Benz 322 niet alleen mooi, maar ook een comfortabel gebruiksvoorwerp in uw woonkamer.

Aan het Smits Designcenter treft u een prachtige opstelling van de Rolf Benz 322 aan. Wij adviseren u graag over de toepassingsmogelijkheden in uw interieur.