Rolf Benz

Rolf Benz

Opruimingsartikelen


Rolf Benz

Wonen op z'n mooist - onder dit motto presenteert Rolf Benz u zijn actuele collectie. Want meubels van Rolf Benz munten niet alleen uit door hun legendarisch comfort, maar voldoen ook aan de hoogste esthetische eisen. En omdat iedereen zijn eigen voorstellingen heeft van inrichten, ontwikkelt Rolf Benz woonwerelden die zo individueel en onmiskenbaar eigen zijn als u zelf.

Tijdloos design van Rolf Benz

Met een collectie die zich in haar veelvoud uitsluitend oriënteert op persoonlijke behoeften. In een tijdloos modern design, met een uitstekende afwerking en een vertrouwd perfecte functionaliteit. Hoe spannend en steeds weer anders dat er uit kan zien is, kunt u in het Smits Designcenter beleven.

Het mooiste design is tijdloos design. Ongekunsteld en elegant met een onafhankelijke vorm die ook na meer dan 20 jaar niets aan charme verliest. Dat is de eis aan de ontwerpers van Rolf Benz die met tijdloze bankklassiekers als 322, DONO en EGO de grenzen hebben verlegd.

Made in Germany

Van de constructie tot aan de bekleding toe heeft Rolf Benz wat kwaliteit betreft eigen criteria opgesteld. De eisen worden op alle gebied overtroffen, ongeacht of het materialen, zitcomfort of design betreft. De specialisten van Rolf Benz geven hun kennis niet alleen door, zij ontwikkelen zich permanent verder. Het resultaat: meubels die tot heden verregaand met de hand gemaakt worden en qua kwaliteit hun gelijke zoeken.
 
rolf benz egoAlleen de allerbeste kwaliteit is goed genoeg om toegepast te worden in ontwerpen van Smits Designcenter. Want kwaliteit zie je, voel je, ervaar je. De kwaliteit van Rolf Benz is een schone basis voor elk interieur. En daar voegt Smits nog een kwaliteit aan toe: de kwaliteit van het vakmanschap van onze de binnenhuisadviseurs. Zo ontstaan creatieve en stijlvolle interieurs, persoonlijk ontworpen voor uw woongenot.

Op maat

Een bank van Rolf Benz herkent men direct. Op het tweede gezicht biedt hij nog meer. In talrijke modellen scheppen verborgen functies veel ruimte voor verrassende momenten: comfortabele extra diepten, langere rugleuningen, gerieflijke relaxposities of een volledig nieuwe woonwereld -  geheel naar wens.rolf benz plura

In onze showroom aan het Smits Designcenter laten wij u de geraffineerde technieken en mogelijkheden van een grenzenloze ontspanning zien. Kies bij de Rolf Benz EGO bijvoorbeeld uit verschillende zitdiepten en –hoogten, diverse bankbreedten en talrijke voetuitvoeringen. Met ruim 180 stoffen en 120 leren bekledingen van eenvoudig te onderhouden en robuust tot aan fijngevoelig en elegant toe kennen uw wensen geen grenzen.
 
Beleef de ergonomische modellen die u in elke positie perfect ondersteunen. Zo kunt u lang zitten zonder vermoeid te raken. Gun uzelf in het kader van een persoonlijk adviesgesprek de tijd voor uitvoerig proefzitten. Dan nemen wij in het Smits Designcenter de tijd voor u. Zo krijgt u de Rolf Benz bank die bij u past.

Rolf Benz en het EGO-principe

Definieer uw stijl. Tel uw maten op. Het resultaat is de perfecte bank voor u thuis. Zo stelt u uw favoriete bank samen uit 2 basistypen, 5 zitbreedten, 27 combinatiemodellen, 15 zijelementen, 10 poefuitvoeringen, 3 zitdiepten en 3 zachtheidgradaties van de kussens. En kies vervolgens uit de omvangrijke stof- en leercollectie de ideale bekleding. De ruim 300 stoffen- en leersoorten maken het kiezen tot een plezierige zaak. Uw bank wordt een uniek meubelstuk. Van klein appartement tot ruime zolderverdieping: in elke vorm biedt Rolf Benz EGO u een uniek zitcomfort.
 
Uw stijl + uw maten = uw bank
 
In Smits Designcenter vindt u de proef-fauteuil, een volledig verstelbare Rolf Benz EGO. Alle zitdiepten, -hoogten, kussendiktes en armbreedten zijn zodanig instelbaar zodat u van te voren kunt ervaren hoe uw EGO zal zitten. Het is het ultieme proefzitten.