Riva-1920

Riva-1920

Opruimingsartikelen


Riva-1920

Riva 1920 is Italiaans. En dat zie je aan de modellen. Riva maakt schitterend ontworpen, massief houten meubels, volgens een geheel nieuw concept van ‘ecologische meubelen’. Net als Smits Designcenter respecteert het bedrijf de natuur. Daarom gebruikt Riva enkel hout uit duurzaam onderhouden bosgebieden met het FSC-keurmerk. Vele ontwerpers staan achter dit concept en hebben in de afgelopen jaren de meest exclusieve meubels ontworpen. Alle meubels van Riva 1920 worden handgemaakt in Italië.

Designers

Riva 1920 werkt enkel met topdesigners. Zij ontwerpen kasten en ruimteverdelers, tafels en stoelen, ook slaapkamers en keukens komen van hun hand. Terry Dwan ontwierp voor Riva 1920 een hele reeks meubels: Dama, Night-Night, Bloomington, Laboratorium en Dia.
 
De ontwerpen van Pininfarina kenmerken zich door het samenspel tussen hout en metaal. Hout zorgt voor volume, metaal voor structuur en verbinding.

Bij de namen Cerfoglio, Aneto, Pimpinella, Maggiorana, Rosmarino, Biancospino, Berbena en Tarassaco kunt u aan kruiden denken. Tevens zijn het de namen van de ontwerpen van architect Riccardo Arbizzoni, met subtiele charme van essences die natuurlijke en eenvoudige, maar functionele oplossingen bieden.

Aldi Cibic’s pen geeft leven aan een volledige woonkamer-collectie.  Spelend met contrasten en op zoek naar de beste indeling voor uw bewoonbare oppervlakte vindt hij het modulaire concept opnieuw uit, geheel in het kader van elegantie en verfijning.

Riva ambiente

Riva bij het Smits Designcenter

In het Smits Designcenter vindt u een prachtige collectie Riva meubels, tafels, stoelen en kasten. De adviseurs kunnen u vakkundig voorlichten over de verschillende houtsoorten, de vele ontwerpen en de mogelijkheden. De meubels worden enkel op bestelling gemaakt. Het is dus belangrijk dat uw keuze goed bij in uw inrichting past. Alleen zo krijgt u een huiskamer waar u zich thuis voelt.