Jori Idaho

Jori    |    Jean-Pierre Audebert

Design: Jean-Pierre Audebert, 2011/2013

Jori Idaho is een moderne TV-fauteuil met open armen. Jori Idaho combineert een licht en fijn design met een degelijk zitcomfort. Het unieke mechanisme zorgt ervoor dat de bediening nog vlotter en gemakkelijker verloopt. Tevens werd er tijdens het ontwikkelingsproces enorm veel aandacht besteed aan het comfort. Zo bieden de armleggers zelfs in de uiterste ligpositie een perfecte ondersteuning. De onderbouw van de stoel werd tot een minimale omvang herleid zodat het design een lichte en fijne uitstraling heeft. Ook de bijpassende voet werd erg fijn gehouden.

Het hoofdeinde van Jori Idaho is beweegbaar. Dit zorgt voor ondersteuning van uw hoofd bij het lezen van een boek of het kijken van TV in liggende positie.

<- Hiernaast ziet u links de 3 Jori lees/TV fauteuil (2011) en de nieuw Lite (2014) rechts met dunne romp bij de zitting en  platte handel voor de bediening (In onze showroom te zien !)

Jori Idaho is zowel verkrijgbaar als TV-zetel als relax-fateuil. Bij de TV-zetel kunnen rugleuning en voeteneind kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen. Dit biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk een boek te lezen of TV te kijken. De rugleuning kan traploos naar achteren gebracht worden. Sluit uw ogen en ervaar het genot van een Jori Iddaho. Bij de relax-fauteuil bewegen rug en voeteneind tegelijk. U kunt volledig traploos elke positie kiezen. Het verstelbare hoofdeind ondersteunt u in liggende houding. 

De fauteuil Jori Idoha is beschikbaar in drie verschillende zithoogtes, een lage en hoge rugleuning en twee verschillende zitdieptes. Voor iedereen is een Jori Idaho op maat samen te stellen.

De Idaho is zowel in stof als in leder verkrijgbaar.