JASNO Ecowood shutters

JASNO

JASNO Ecowood shutters zijn een lust voor het oog. Kwalitatief van grote klasse. Scharnieren keurig weggewerkt, mooi maatwerk.

JASNO scharnier                                                         verbinding shutter

 De Ecowood shutters zijn gemaakt van het zaag afval van o.a. de Prime Wood shutters dus goed vanwege hergebruik, goed voor het milieu, ze zijn gemaakt van de samengeperste houtvezels. Het hout daarvoor is afkomstig uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Vanwege deze zeer duurzame samenstelling en de toepassing van krasvaste en vochtbestendige lakafwerking zijn ze uitstekend toepasbaar in heel veel ruimten van uw woning. Laat u informeren door onze Smits Designcenter team.

Natuurlijk is de JASNO Ecowood shutter ook voor grotere raampartijen geschikt, niet in de laatste plaats vanwege het eenvoudiger en dus voordeliger productieproces. Hierdoor is er een Jasno Ecowood shutter voor bijna elke portemonnee die wie wil investeren in schitterende raambekleding.

JASNO Ecowood shutters geven elk interieur een persoonlijke Touch.

Schuifrail systeem shutter

 Shutters voor openslaande glaspui en kastdeuren eventueel gebruikmakend van een schuifrail. Vraag het onze specialisen

 

Complete collectie JASNO

In onze JASNO Image Studio aan het Estland 5 te Delft kunnen wij u alle mogelijkheden van de shutters laten zien, zo ook de Ecowood shutters. U bent van harte welkom voor een demonstratie.

Kijk hier voor een prijsindicatie

lees eventueel door op de JASNO site.