dePloeg Return

dePloeg:

Duurzaam interieur

In antwoord op de toenemende vraag naar duurzame producten presenteert De Ploeg de nieuwe collectie RETURN, gordijnen van materiaal dat volledig kan worden hergebruikt. RETURN zorgt voor vermindering van afval en besparing van grondstoffen.

De Ploeg: investeert in RETURN, milieuvriendelijk geproduceerde gordijnen die volledig kunnen worden hergebruikt. Return past bij onze keuze voor milieubewuste en duurzame producten. Kwaliteit RETURN wordt geleverd met het Cradle to Cradle certificaat. Het gordijn is gemaakt van 100% Trevira CS: mooi, slijtvast, brandveilig en volledig om te zetten in hoogwaardige grondstoffen.

Cradle to Cradle

RETURN is gebaseerd op het principe van Cradle to Cradle. Dat houdt in dat producten zo ontworpen en gemaakt worden dat ze helemaal afbreekbaar of recyclebaar zijn. Dus is er geen afval, geen verspilling van grondstoffen en geen vervuiling.

RETURN: geen afval, maar grondstof

Aan het einde van de levensduur levert u de gordijnen bij Smits Designcenter af. Zo zorgt u voor de start van weer een nieuw product. Door de gordijnen aan het einde van de levensduur in te leveren werkt u samen met Smits Design Center en de Ploeg: aan een duurzame toekomst. De Ploeg garandeert terugname en hergebruik met als resultaat:
• Geen afval
• Geen verspilling van grondstoffen
• Geen vervuiling

RETURN - mooi voor nu, verantwoord voor morgen

De Ploeg gordijnstoffen zijn ontworpen om bij te dragen aan een goede leef- en werkomgeving. Esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand.