Leolux Felizia

Leolux    |    Axel Enthoven (1947)

Design: Axel Enthoven, 2012

De armleuningen vormen één geheel met de ietwat taps toelopende zijkanten. De zijkanten lopen niet helemaal door tot aan de grond, maar staan op een fraai afgewerkt aluminium gepolijste poot. Voor- en achterpoot zijn met elkaar verbonden, daardoor heeft Leolux Felizia zo’n volmaakte uitstraling.

De teruggeslagen armleuningen bieden ondersteuning zowel in zit- als in lig-houding. Wilt u lekker lezen of TV kijken of languit onderuit liggen: met Leolux Felizia is het allemaal mogelijk.

Felizia is Nederlands design uit de fabrieken van Leolux. Het design geheel afgestemd op onze Nederlandse maten. Felizia behoort tot Leolux compact-serie. Dit is een lijn met slanke rug- en armleuningen. Maar wel met perfect zitcomfort vanwege het royaal gebruik van HR-schuim. Precies zoals wij het willen hebben.

Felizia is een elegant programma bestaande uit:

  • 3-zits
  • 2,5-zits
  • 2-zits
  • Fauteuil
  • Pouf

Leoluz Felizia is leverbaar in leer, stof en alcantara. De pootjes kunt u desgewenst ook verkrijgen in epoxy of alle kleuren lak. Leuk om te combineren bij de andere meubelen.

Leoluz Felizia is leverbaar met een hoge en een lage rug. Voor zwevende opstellingen geeft een lage rug de meeste openheid in uw interieur (doorkijk). Als u Felizia tegen een wand plaatst, dan geeft een Felizia met een hoge rug u prachtig design met extra steun in uw bovenrug.

De standaard zithoogte van Felizia bedraagt 44 cm. Dit is 1 à 2 cm hoger dan de gemiddelde zithoogte. Daardoor zit Felizia lekker rechtop en staat u gemakkelijk op. Voor langere mensen is Felizia zelfs leverbaar met hogere zithoogte van 2 cm. De aluminium gepolijste poten zijn dan verhoogd. Ook aan kleinere mensen is gedacht: Felizia leverbaar met een lagere zithoogte: -2 cm en een langere zitdiepte: -2 cm.

Een prijsvoorbeeld, de 2,5 zits Felizia lage rug, standaard hoogte en pootjes aluminium gepolijst in leer Senso :

Vanaf € 3.580,-