Opruimingsartikelen


Pode Studio

Trots onthullen wij onze Pode Studio.

Sinds vorig jaar kon u inspiratie opdoen op opze Pode afdeling. Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit, de mogelijkheden en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Daarom hebben wij de Pode afdeling geheel gerestyled tot een Pode Studio, waarbij nu ook de belangrijke modellen Plot en Dr'op getoond worden.

In onze Pode studio kunnen wij u optimaal adviseren over de modellen. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen uitzoeken. Graag zetten wij de Pode modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan. 

Voordelen van Pode

Pode studioPode is Nederlands design, gemaakt in Venlo, in de Leolux fabriek. De hoge kwaliteitstandaard van Leolux vindt u terug in de Pode meubelen.

Pode heeft vast gestoffeerde banken. Dit heeft het voordeel dat plooivorming tot een minimum is beperkt. Deze stoffeerwijze geeft Pode een moderne look. Kom proefzitten en ervaar welk model bij u het beste past.

Voor de bekleding kunt u kiezen uit stoffen van De Ploeg en Kvadrat, de absolute top in meubelstoffen: slijtvast, kleurecht en robuust. Precies de uitstraling die we met Pode willen bereiken. Een prachtige collectie actuele kleuren vindt u in de stalenbundels van Pode.

Op Pode meubelen heeft u standaard maar liefst 2 jaar garantie. En op de stoffen geeft Pode nog eens 1 jaar extra. Op de constructie van de romp heeft u zelfs 7 jaar garantie! Dit is mogelijk door de duurzame kwaliteitsconstructie van het "Q-frame" van Leolux. Pode is niet voor niets kwaliteit van Nederlandse bodem.

De collectie van Pode is overzichtelijk. U kunt gemakkelijk kiezen uit de verschillende modellen. Graag adviseren wij u welke modellen goed bij elkaar combineren.

Pode studio

Pode: betaalbaar design

Het leuke aan Pode is dat design niet duur hoeft te zijn. De uiterst scherpe prijzen passen uitstekend bij een jonge en dynamische doelgroep.  Pode maakt namelijk gebruik van de expertise en faciliteiten van Leolux. Hiermee kan op administratieve, productie en logistieke kosten bespaard worden. Pode heeft de kwaliteit van een A-merk voor uiterst scherpe prijzen. Overtuig uzelf.

Deze jonge en dynamische doelgroep wil ook snel bediend worden. Met een levertijd binnen 5 weken wordt u op uw wenken bediend. Pode meubelen zijn dus snel leverbaar, maar niet uit voorraad, want daarvoor zijn teveel combinaties mogelijk. Binnen 5 weken heeft u een maatwerkbank van Nederlandse kwaliteit in huis. 

Pode bij Smits Designcenter

Wij van Smits Designcenter zijn enthousiast over de kwaliteit en de modellen. Door onze jarenlange samenwerking met Leolux hebben wij een prima kijkje achter de schermen. Zo kunnen wij u het allerbeste advies geven. Dat bent u gewend bij Smits. En natuurlijk hoeft u niet alleen op de uitstekende service en garantie van Pode te vertrouwen, maar doen wij er met onze 80-jarige ervaring een schepje bovenop.