Opruimingsartikelen


Pode stoffen en leer

Voor de aankleding van je favoriete Pode-meubel biedt Pode een uitgebreide keuze in merkstoffen van De Ploeg, Kvadrat en verscheidene Italiaanse topweverijen, of in leer speciaal voor Pode gemaakt door de specialisten van Leolux*. De trendspecialisten van Pode zorgden voor een afgestemde selectie bekledingen en lakken, helemaal in lijn met de actuele interieurtrends.

Na de introductie in 2012 van 3 nieuwe ijzersterke stoffen (Monza, Terni en Coll) komt Pode met de uitbreiding met Hallingdal in de stoffencollectie. Deze ijzersterke stof, samengesteld van wol en viscose, heeft een Martindale waarde van maar liefst 100.000! De 20 meest gekozen kleuren zijn gegarandeerd binnen 5-weken leverbaar. U kunt ook uit alle andere kleuren (van in totaal 58 kleuren) kiezen, dan is de levertijd iets langer. Meer stoffen en kleuren: dat maakt het kiezen nog leuker. In 2016 wederom nieuwe stoffen toegevoegd!

 Tonica

tonica

Nog een 100% wollen stof in de collectie van Pode, stof Tonica van Kvadrat®. In tegenstelling tot Divina (Melange) heeft deze stof een zichtbare weefdraad. Hierdoor krijgt de geweven wol een zichtbaar patroon. Doordat wollen stoffen voorzien zijn van een natuurlijke vuilafstoting, hebben zij een zeer goede afweer tegen vlekken. Daarnaast heeft wol een zeer hoge rekbaarheid en slijtvastheid waardoor zij ook nog eens zeer duurzaam in gebruik is.

Coll

collColl is één van de populaire stoffen uit de collectie van De Ploeg. De samenstelling uit trevisa cs zorgt voor een uitstekende slijtvastheid, goede lichtechtheid en geen mogelijkheid tot pillen. U kunt kiezen uit maar liefst 8 verschillende kleuren uit de Coll-collectie. 

Monza

monzaEen prachtige grove structuurstof met een ruige en stoere uitstraling. Door de kettinginslag van de garens heeft deze stof een bijzondere uitstraling. Door het brede kleurenscala waarin deze stof verkrijgbaar is, ongetwijfeld een stof met vele mogelijkheden om te gebruiken in uw interieur.

 

 

Divina Melange

divina melangeDe Divina stoffen bestaan 100% uit wol. Wol is een sterke stof. Doordat wollen stoffen voorzien zijn van een natuurlijke vuilafstoting, hebben zij een zeer goede afweer tegen vlekken. Daarnaast is het ook nog eens zeer duurzaam in gebruik. Verkrijgbaar als Divina (effen kleuren) en Divina Melange (gemêleerde kleuren)

Steelcut trio2

steelcut trioDe stof Steelcut trio heeft een uitstraling die je niet direct verwacht van een wollen stof. De voor 90% wollen stof heeft namelijk niet de touch van wol. De gemêleerde kleurstelling maken deze stof toepasbaar in vele interieurs. Door de toevoeging van nylon ontstaat er een zeer spannende uitstraling van deze super sterke stof! De natuurlijke vuilafstoting die wol als eigenschap heeft zorgt er ook nog eens voor dat de Steelcut Trio een zeer goede afweer tegen vlekken heeft.

Hallingdal 

HallingdalDe Hallingdal collectie van Kvadrat bestaat uit maar liefst 58 kleuren. Deze prachtige rijke stof is samengesteld uit wol en viscose met een Martindale waarde van maar liefst 100.000! In de volksmond noemt men deze stof oneerbiedig ook wel "hufter-proef". Hallingdal is een uitermate geschikte stof voor jonge gezinnen. 

 

 

Vilano (couponstof)

vilanoDe populaire stoffen van Vilano bestaan uit 90% wol. De stof is zeer dicht geweven, waardoor het een egale look heeft. Deze sterke en rekbare stof is zeer duurzaam in gebruik. Tevens is wol voorzien van een natuurlijke vuilafstoting waardoor zij een zeer goede afweer heeft tegen vlekken.

 

Divina (couponstof)

divinaDe Divina stoffen bestaan 100% uit wol. Wol is een sterke stof. Doordat wollen stoffen voorzien zijn van een natuurlijke vuilafstoting, hebben zij een zeer goede afweer tegen vlekken. Daarnaast is het ook nog eens zeer duurzaam in gebruik. Verkrijgbaar als Divina (effen kleuren) en Divina Melange (gemêleerde kleuren)

 

Fusion

fusionNieuwe aanwinst in de Pode leercollectie is Fusion. Dit leer heeft een eigenzinnig karakter door de dikte van het leer. Met Fusion-leer geef je je Pode meubel een bijzonder karakter mee dat geschikt is voor normaal tot intensief gebruik.