Stoffering

Trots presenteren wij belangrijke merken als Jab, Kendix, Arte, Luxaflex en Jasno in onze stoffenstudio. Sfeervol tonen wij een keur van de mooiste stoffen, wandbekleding en vloeren. Zo wordt stoffering uitzoeken een belevenis.

In de stoffenstudio treft u natuurlijk gordijnen en tapijt aan. Ook parket, laminaten en marmoleum worden overzichtelijk gepresenteerd. En natuurlijk tonen we u prachtige collecties behang, Luxaflex en shutters.

StoffenstudioDe kracht zit hem in de combinatie van materialen en kleuren. En natuurlijk het vakkundige advies dat onze woonspecialisten geven. Zij weten als geen ander waar we rekening mee moeten houden om deze prachtige producten toe te passen. In onze stoffenstudio kunt u naar hartenlust combineren om uw eigen sfeer in uw interieur te krijgen.

Wij kunnen u garanderen dat u niet alleen het beste advies krijgt, ook de realisatie nemen wij zelf ter hand. Onze eigen vakmensen meten en brengen de verschillende producten aan. Zo bent u verzekerd van de kwaliteit die wij nastreven. Alles om het u naar het zin te maken.  

stoffenstudioSmits stoffenstudioDesigncenter realiseert ook projecten bij bedrijven, waarbij wij de vloerbedekking, gordijnen en wanden een stijlvolle en praktisch te onderhouden uitstraling geven. 
 
Arte, Jab, Artelux, CarpetSign, Jasno, Parade, Bonaparte, Forbo, Desso, Eijffinger, Ado, van Besouw, Silvera, Millenerpoort, de Ploeg, Kendix, Louis de Poortere, Meister, Novilon, Silent Gliss, Wood and Washi, Luxaflex.

Kom eens langs in het Smits Designcenter.
Smits Designcenter - adviseert - ontwerpt - realiseert

Stoffenstudio