Ons team

Ons team bestaat uit adviseurs, stylisten en stoffeerders, ieder met zijn eigen unieke kwaliteiten. Samen met onze ondersteunende medewerkers zijn wij in staat om voor u de mooiste leefbare interieurs te ontwerpen èn te realiseren.

Riet Kleyweg

Riet Kleyweg is onze kleuren expert met heel veel gevoel voor inrichting. Creatief past zij de mooiste materialen toe. Hierdoor ontstaan verrassende interieurs. Riet styleert ook onze eigen showroom; elke zit- of eethoek moet precies goed staan, zowel op kleur en model als op merk en looplijn. Dat pietje precies herkennen onze klanten.

Lisette van Bergenhenegouwen een jonge vakvrouw. Heeft twee jaar geleden haar opleiding aan het Hout en Meubileringscollege afgerond. Gedreven en heeft passie voor kleur en vorm.

Brenda Theijn werkt part-time. Zij is ons administratief wonder: snel en vaardig. En vooral foutloos. Wij hebben haar niet kunnen betrappen op een vergissing in de 17 jaar dat zij in ons team zit. En zo is Brenda onze rots, een rustpunt en stabiele factor in ons dynamisch bedrijf.

René komt u meestal samen tegen bij het afleveren van meubelen. René is een vakman pur-sang. Hij kan stofferen als geen ander. De uitdaging van het bekleden van een moeilijke trap met de moeilijkste materialen gaat hij graag aan. Het plaatsen van een wandmeubel is pas compleet nadat hij met een stofdoek alle vuil verwijderd heeft. Ook bij hem geldt: kwaliteit voor alles.

  harry

Harry Bergen Henegouwen interieur adviseur. Met minder dan 100% neemt hij geen genoegen. Daarom kan je hem ook ’s nachts wakker maken voor een idee of aanpassing , dat laatste puntje op de i, leefbare perfectie.