Het bedrijf

Ons familiebedrijf staat al 85 jaar bij onze klanten bekend als dé woonwinkel met topmerken als Leolux en Rolf Benz. In onze prachtige showroom presenteren wij de complete collectie van Leolux en alle relaxfauteuils van Jori. Graag helpen wij u om die bank, stoel of eethoek te vinden die helemaal bij u past. Want ieder mens is uniek, dus gaan wij voor u op zoek naar uw eigen unieke bank. Daarvoor willen wij graag weten wat u belangrijk vindt.

                           showroom

Comfort staat bij ons voorop. Allereerst moet u comfortabel zitten, daar letten wij goed op als u gaat proefzitten. En ook gemak staat voorop, bijvoorbeeld bij het ontwerpen van een wandmeubel. Als comfort en gemak in orde zijn, dan gaan we ook nog nadenken over design, over kleuren, over stoffen en leer. Dan zorgen we ervoor dat het plaatje één geheel vormt.

En als u boordevol ideeën zit voor een nieuw interieur, dan bent u ook bij Smits Designcenter aan het juiste adres. Want woningstoffering uitzoeken is bij ons een belevenis. Graag tonen we u de innovaties en allerlaatste trends. Het Smits-logo is symbool voor tevreden klanten. Dat bewijzen wij al meer dan 85 jaar. 85 jaar ervaring, 85 jaar jonge woonideeën. Uw garantie voor sfeervol genieten.

Stylen

Ons advies beperkt zich niet tot banken en eetkamers. Wij hebben passie voor wonen. Niets vinden wij leuker om samen met u de juiste kleuren en materialen te kiezen. Of de optimale opstelling voor uw kamer te ontwerpen. Dat laatste doen we graag met ons 3D-tekenprogramma, waarin alle modellen op schaal beschikbaar zijn. Dan weten we vooraf of alles past. Zo krijgt u een goede indruk hoe uw interieur er uit zal komen te zien. Een dankbare klant complimenteerde ons nog met het advies, volgens hen zelfs van onschatbare waarde. Door een binnenmuur één meter te verplaatsen is hun woonkamer veel leefbaarder geworden.

                        stoffenstudio

In onze stoffenstudio kunt u zich naar hartenlust oriënteren voor uw nieuwe interieur. Wij hebben een stijlvolle selectie uit de beste merken gemaakt: gordijnen van Jab en Kendix, vloerbedekking van Parade en behang van Arte, en nog veel meer. Verras uzelf en voel hoe mooi deze stoffen en materialen kunnen zijn. In de stoffen-studio tonen wij de complete collectie van Jasno shutters en Luxaflex raambekleding. En ook voor verlichting kunnen wij u de beste design merken adviseren.