Verlichting

Verlichting

Opruimingsartikelen


Oligo

oligo ambienteOligo maakt tijdloze verlichting; het is een combinatie van modern design en sfeerbrengers in uw interieur. Oligo won met hun ontwerpen diverse internationale prijzen, waaronder de “Red dot design award”.

oligoDe verlichting van dit Duitse merk is niet alleen wonderschoon, maar daarnaast ook technisch zeer geavanceerd. De duurzame kwaliteit blijkt onder meer uit het gebruik van de materialen als RVS, aluminium en glas. Ook de perfecte afwerking valt direct in het oog. Oligo zorgt voor levenslang plezier in uw woonkamer.

oligoDe Oligo verlichting systemen met rail en spandraad bieden veel mogelijkheden om sfeer in uw woonkamer te brengen. Voor rail systemen kunt u kiezen uit 4 systemen, elk met zijn eigen eigenschappen:

  • oligoSmart track heet meest nieuwe design railsysteem, alle verlichting is van LED voorzien, nu zelfs individueel te dimmen met Tablet en Smartphone.
  • Ready for take off is een railsysteem gebaseerd op 12 Volt. De rail is 17 x 8 mm. Alle verlichting wordt tegelijkertijd geschakend en gedimd.
  • Check-In is een railsysteem met 230 Volt op één fase. Dat houdt in dat alle verlichting in één keer wordt geschakeld en gedimd. De rail is 22 x 8 cm.
  • Phase is een drie fasen 230 Volt rail-systeem. Hiermee is het mogelijk om de verlichting in delen te schakelen. 

Ook met de kabelsystemen heeft u grote vrijheid. Alle kabelsystemen zijn op 12 Volt gebaseerd.

  • Light-Line is een kabelsysteem van twee vertinde koperdraden op 11 cm afstand van elkaar.
  • Flight line is dat ook, maar dan bevinden de kabels zich op 5 cm van elkaar.
  • Het Clix systeem is uit de collectie, wij hebben nog enkele lampen en onderdelen voor een liefhebber.

oligoVoor deze rail-en kabelsystemen is een grote hoeveelheid armaturen beschikbaar. Graag maken wij u attent op de multi pendant verlichting, waarbij u de hoogte kan varieren. En de vrolijke armaturen als Mademoiselle Filou en roepen direct een glimlach op. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor gerichte verlichting bij een schilderij of kunstvoorwerp.

De hoeveelheid licht en de plaats op de systemen moet goed uitgedacht worden. Het is ook belangrijk om alle componenten van de Oligo systemen goed te berekenen en te installeren. Onze vakmensen kunnen u uitstekend adviseren en helpen om uw interieur sfeervol met Oligo te verlichten. Desgewenst maken wij voor u een lichtplan. 

In onze showroom aan het Estland te Delft tonen wij een keur aan Oligo verlichting. Wij adviseren u graag, natuurlijk geheel vrijblijvend. Graag brengen wij een bezoek aan uw woning om de situatie ter plekke te bekijken. 

2018 nieuw en ook al in onze showroom de nieuw in hoogte verstelbare lampen. Uniek mechanisme! bekijk de film hieronder.