Op zoek naar meubelen in Den Haag?

BankenBent u op zoek naar meubelen in Den Haag?
Smits Designcenter is gelegen op 12 minuten vanaf het centrum van Den Haag. Vanaf Den Haag Malieveld bent u over de Utrechtsche baan en de A4 in 10 minuten voor onze deur. Ook vanuit Kijkduin bent u binnen een kwartier over de Lozerlaan en de A4 aan het Estland 5 te Delft. Wij zeggen wel: "U bent sneller van Den Haag Centrum bij ons, dan naar de andere kant van de stad Den Haag". En u kunt gratis voor de deur parkeren.
Hier kunt u onze routebeschrijving downloaden. 

eetkamertafelsDen Haag heeft geen meubel zaken waar u zo'n mooie collectie design meubelen en stoffering aantreft. Als u in of rond Den Haag woont gaat u dus voor een grootse collectie meubelen naar Smits. U vindt er moderne meubelen van hoge kwaliteit voor uw woonkamer, zitkamer of eetkamer. Maar ook complete en stijlvolle stoffering met een persoonlijk interieur advies. Desgewenst nemen wij aannemingswerk uit handen. Dàt is Smits Designcenter met de mooiste collectie meubelen, op een steenworp afstand van hartje Den Haag.

kastenIn onze showroom niet ver van Den Haag treft u de mooiste meubelen van Rolf Benz, Jori, Montis en De Sede aan. Naast deze merken presenteren wij de complete collectie Leolux meubelen. Kom dus snel proefzitten in de grootste toonkamer van Leolux meubelen in Den Haag en omstreken. 

harde vloeren