Inspiratiedagen met Spectral

28 en 29 oktober aan ons Smits Designcenter inspiratiedagen met kastenmerk Spectral

Inspiratiedagen met Spectral

Inspiratiedagen bij Smits Designcenter

DELFT – Bij het Smits Designcenter Delft zijn op zaterdag 28 en zondag en 29 oktober de Smits Designcenter Inspiratiedagen. Er is extra expertise in huis voor advies over de mooiste en modernste meubels.

De inspiratiedagen staan dit keer in het teken van het merk Spectral. De woonwinkel aan Estland heeft dit merk sinds kort in het assortiment. Dat is zo gekomen, legt Harry Bergen Henegouwen van Smits Designcenter uit, omdat hij de laatste tijd 'iets miste' op het gebied van kasten. Ja, Smits Designcenter heeft al jaren de mooiste meubels van topmerken. Spectral is een merk dat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tv en audio op de voet volgt. Meer dan andere kasten merken. Bergen Henegouwen laat graag zien wat hij bedoelt en leidt ons rond langs enkele tv- en wandmeubels. "Kijk", begint hij "Alles is in deze kasten geïntegreerd. De speakers, alle snoeren. Er is niets van te zien." Wat overblijft, voor het oog, is kast. "Alles is netjes weggewerkt. Dat is toch gaaf?" Op subtiele wijze zijn bijvoorbeeld USB-aansluitingen in de kasten verwerkt. "Het is technisch uitstekend uitgedacht. Alle overdenkingen van de huidige tijd zijn erin verwerkt." Ook mooi: Bij Smits Designcenter zijn meerdere voorbeelden te zien. Die kunnen op talloze manieren worden aangepast naar de wens van de klant. Met een geavanceerd software-programma wordt samen met de experts van Smits Designcenter de kast van je dromen ontworpen. "Met hetzelfde programma versturen we die tekeningen naar de fabriek en die maakt de kast precies zoals je het hebben wilt", vervolgt Bergen Henegouwen. Klanten die de kasten al hebben gezien, zijn lovend. "Ze vinden het mooi hoe vernuftig het is."
Tijdens de Smits Designcenter Inspiratiedagen zijn specialisten van Spectral aanwezig om extra uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Benieuwd? Kom gerust langs. Of kijk de website www.smitsdesigncenter.nl.