Designtrip New York

De heer en mevrouw Pellikaan waren de winnaars van een designtrip naar New York. De exclusieve prijs werd verloot onder kopers van een Faya Lobi designbank. Het winnende paar kocht de designbank van het Nederlandse merk Leolux in Delft. Aan de verloting konden Leolux kopers uit heel Nederland meedoen.

designtrip new york leolux smitsOp 18 juli was het zover! We vertrokken vanaf Schiphol naar JFK om te genieten van de geheel verzorgde reis. En verzorgd was het!

Het begon al toen de limousine met chauffeur ons op JFK stond op te wachten. In hartje Manhattan voor een prachtig hotel stappen we weer uit. Elke ochtend krijgen we een uitgebreid ontbijt op de kamer geserveerd, inclusief de 'NY post'. Wat een luxe.

Dan trekken we er 5 dagen op uit met onze NY citypasses. We maken een boottocht op een supersized speedboot 'The Beast'. No time to waste en binnen een half uur heb je de Hudson tot aan het vrijheidsbeeld aan toe gezien.

Dan naar de top van The Empire State Building om van een spectaculair uitzicht te genieten. In middag een wandeling in het uitgestrekte en groene Central Park.

Het hotel ligt om de hoek van Times Square waar je overrompeld wordt door de grootsheid en een zee van licht. En de drukte natuurlijk....

En hoe was het weer is natuurlijk de vraag? Wel, heet is een understatement. Het was op een dag zelfs de heetste sinds 1957!!! Dus shoppen was echt nodig om bij te komen in de air cooled winkels.

Afkoelen kon ook in de vele geweldige restaurant en musea, die we dan ook beide veelvuldig bezocht hebben.

Kortom, een geweldige reis waar we nog vaak aan terug zullen denken. Nogmaals heel veel dank aan Leolux en de familie Smits voor deze onvergetelijke trip!

designtrip new york leolux smits