Debora inloopavond

Debora Inloophuis, een ontmoetingscentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Zij wil helpen de kwaliteit van leven zo goed mogelijk te handhaven. Iedereen die geconfronteerd wordt met kanker kan er terecht voor een praatje, een luisterend oor, steun, ontspanningsmogelijkheden, creatieve activiteiten en thema bijeenkomsten. Laagdrempeligheid staat hierbij voorop.

Voor haar activiteiten is geld nodig, waarvoor diverse sponsors zorgen. Smits Design Center is al geruime tijd sponsor van het inloophuis. 

Smits Designcenter was tevens gastheer voor de jaarlijkse Debora Partnership Club. Op 2 november kwamen de sponsors naar het Estland te Delft voor de netwerkbijeenkomst. Zij werden getracteerd op een viertal workshops, waaronder:

  • Woontrends
  • Spelen met licht
  • Palet van kleur
  • Uw interieur in 3D

Joop presenteert

Jan Holierhoek, voorzitter van de Debora Partnership Club, overhandigde een klein kunstwerk aan Harry Bergen Henegouwen, directeur bij Smits Designcenter. Het kunstwerk staat symbool voor de jarenlange samenwerking. Het kunstwerk en een bordje met toelichting pronkt in de showroom van het Smits Design Center. 

Jan Holierhoek

Tijdens de avond werden nieuwe sponsorcontracten getekend. De avond werd opgeluisterd door Maartje en Kine.

Riet kleurt