CORE-TEC

De oprichters van CORE-TEC hadden een droom om een vloer te ontwikkelen die beter is voor het comfort en tegen ontzettend veel bestand is. De vloer is 100% waterbestendig en zorgt voor een nieuwe ervaring in uw gehele interieur. De vloeren zijn zo ontwikkeld dat ze bestand zijn om ontzettend lang een mooie uitstraling te gehouden en kleine oneffenheden in uw vloer op te vangen. Dit komt onder andere door de opbouw van de vloer.

 

100% waterbestendig & onderhoudsvrij

De onderste laag bestaan uit kurk om rust en warmte te creëren, deze verminderd trillingen en daarom ook het geluid. De middelste laag, de structuur, is 100% waterdicht waardoor de planken niet zullen gaan krom trekken. De planken zijn stijf, waarbij er geen golven ontstaan door een ongelijke ondervloer. Wel zullen we bij het inmeten altijd uw vloer bekijken, wanneer de ongelijkheden aanwezig zijn is een ondervloer vereist. Eén van de toplagen bestaat uit luxe vinyl laag dit geeft het uiterlijk van een hout- of steenpatroon. Deze structuren zijn met zorgvuldigheid ontworpen, met veel detail en afschuiningen. De bovenste laag verminderd de slijtage en vlekken. U hoeft de vloer geen onderhoud (schuren, polijsten, afdichten) te bieden.

Ook hebben ze een brede collectie ontworpen, van houten en stenen uitziende planken. Voor elk interieur is er wel een bijpassende vloer.

                CORE-TEC lagen     CORE-TEC doorsnede showroom

 

CORE-TEC bij Smits Designcenter

Wij hebben op onze eerste verdieping een CORE-TEC vloer neergelegd, hierbij kunt u zien hoe de planken zich verdelen op een groter oppervlak. Ook wilde wij graag zelf experimenteren of de planken 100% waterbestendig waren. Wij hebben één plank in ons aquarium gezet en er is geen schade te bekennen. Als u dit ook wilt ervaren bent u van harte welkom in onze showroom. In onze stoffen en vloeren afdeling kunt u gelijk alle verschillende mogelijkheden zien en ervaren. Ook is er een mogelijkheid om de plank(en) tijdelijk mee naar huis te nemen, om te experimenteren welk assortiment het beste bij u aansluit.

CORE-TEC aquarium showroom    CORE-TEC vloer showroom