Metaform

Metaform

Opruimingsartikelen


Metaform

metaform_bt1Wie Metaform zegt, zegt tafels. Metaform is een relatief kleine fabriek, waar maatwerk nog mogelijk is. U heeft bij Metaform mogelijkheden om van de standaard maat af te wijken. Maatwerk staat bij Metaform voorop. Het is fijn om te weten dat u van de standaard maten af kan wijken, hoewel dat bijna niet nodig is: Metaform heeft een zeer grote collectie tafels in alle maten en materialen. 

metaform_bridgeMetaform heeft de productontwikkeling geheel in eigen hand. En dat levert verrassende tafels op. Nieuw is de toepassing van 100% natuurlijk en milieuvriendelijk keramiek. Deze keiharde en gebruiksvriendelijke bovenbladen worden toegepast in de Metaform K1 (eetkamertafel) en BT2 (bijzettafel). De unieke afwerking van keramiek en lak is perfect. Hiermee ontstaat een tafel met een zeer strak design, waarbij onderstel en blad naadloos in elkaar overlopen. U kunt kiezen uit maar liefst 8 naturelle kleuren.

metaform_s16Bladen van Metaform tafels zijn gemaakt van glas, gesatineerd glas, natuursteen, quartz-composiet, HPL (Duropol), massiefhout, fineer, keramiek. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken. Houdt u van makkelijk, denk dan aan glas, HPL of keramiek. Houdt u van sfeer, kijk dan naar de tafelbladen van fineer of massief hout. Wij willen u graag voorlichten over de toepassing van deze materialen in uw woonkamer.

Het frame van Metaform tafels is gemaakt van gelakt-, verchroomd of roestvrij staal(RVS). Naar wens zijn ronde of vierkante poten mogelijk.

Al deze materialen past Metaform toe in salontafels, bijzettafels en eetkamertafels

metaform