Meister

Meister

Meister

Meister is hèt kwaliteitsproduct van Duitse bodem voor natuurlijke vloeren. Meister is geen traditioneel parketbedrijf, maar het uiterst innovatieve bedrijf met oog voor een duurzame wereld. Milieubescherming en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Meister levert daarom geen massief houten planken, maar produceert uitsluitend lamelparket met een toplaag van 2,5 tot 3,6 mm. Op deze wijze wordt veel vriendelijker met schaarse houtsoorten omgegaan. U kunt desgewenst ook voor fineervloeren kiezen. De bovenlaag bestaat dan uit 0,6 mm houtfineer.

Meister verwerkt geen tropisch hardhout in haar producten.

Het innovatieve karakter van dit Duitse bedrijf herkent u ook in de wonderschone collectie laminaat. Voor dit laminaat is zelfs geen enkele boom geveld. De Meister laminaatvloeren zijn niet van echt hout te onderscheiden, zo natuurlijk zijn de dessins. Een vellingkantje (optie) versterkt de gelijkenis met echt hout.

Meister laminaatDe voordelen van laminaat boven echt hout is de buitengewone sterkte en belastbaarheid. Ze zijn bovendien in natte ruimten goed toepasbaar.

In alle vloeren van Meister wordt gebruik gemaakt van HDF als tussenlaag. HDF staat voor High Density Fibreboard. Het wordt geproduceerd van houtsnippers die tot een extreem hoge dichtheid samengeperst zijn. Het natuurhars uit dennenbomen of sparren zorgen voor verlijming van de samengeperste beuken en eiken houten vezels. HDF is uiterst vormvast. Het stabiliseert de bovenlaag van elke Meister vloer.

meister HDFEen bijkomend voordeel van de toepassing van HDF in een vloer van lamelparket is dat bijna negen keer meer vierkante meters uit de stam van een eik geproduceerd kan worden dan een massief houten planken vloer.

HDF heeft daarnaast uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen en het maakt permanente sluiting van de naden met het door meister gepatenteerde kliksysteem mogelijk. Kortom, met Meister vloeren haalt u een kwaliteitsproduct in uw huis.

Meister bij Smits Designcenter

Bij het Smits Designcenter vindt u de mooiste collectie van Meister vloeren. Fineervloeren, lamelparket en zeer gebruiksvriendelijk laminaat zorgen voor een natuurlijke sfeer in uw interieur. Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Wij willen u vakkundig voorlichten en zullen nadat u de juiste keuze heeft gemaakt de vloeren door onze vakmensen leggen. Zo krijgt u een prachtige vloer waar u jarenlang plezier van heeft. Wij helpen u om een interieur te maken waar u zich thuis voelt.

Meister