Forbo Marmoleum

Forbo

Marmoleum van Forbo is in zo’n uitgebreid kleurenpallet leverbaar, dat praktisch elke gewenste kleur mogelijk is. Dit uitgebreide assortiment is met varianten onder de naam Marmoleum Dutch Design nog verder uitgebreid. 12 Nederlandse designers maakten een ontwerp in zijn/haar eigen kleur. Dit leverde een exclusieve collectie vloeren in nog eens twaalf kleuren en dessins op.

Marmoleum bij Smits Designcenter

In onze stoffenstudio tonen wij u graag de verschillende varianten van Marmoleum. Bijvoorbeeld de Forbo touch duet met extra reliëf. Wij geven kleuradvies om de kleur van uw gordijnen en wandbekleding precies op elkaar af te stemmen. Natuurlijk rekening houdend met akoestiek en lichtval.

En wij helpen u graag bij de juiste keuze voor het leggen. U kunt kiezen uit een marmoleum op rol, in tegels of met een kliksysteem, allen met zijn voor- en nadelen. Voor het leggen is een vlakke ondervloer van het grootste belang. Wij egaliseren de ondervloer alvorens het marmoleum te leggen. Eventueel maken wij gebruik van Marmoleum-click, een laminaat op HDF en kurk. Marmoleum-click is ook toepasbaar bij minder geëgaliseerde vloeren, maar is duurder in aanschaf. Wij adviseren u graag over de juiste toepassing in uw woning.