Luxaflex

Luxaflex

Pollen-hor tegen hooikoorts

Luxaflex Poll-tex® gaas tegen pollen en hooikoorts!

Luxaflex horren met Poll-tex gaas houden ook pollen tegen. Zo bent u in één klap van muggen en vliegen af èn van die vervelende pollen. Nu kunt u zonder problemen ramen en deuren openzetten zonder dat u last krijgt van hooikoorts. Want pollen zijn de grootste veroorzakers van hooikoorts.

pollenDe hooikoorts veroorzakende pollen worden door het gaas elektrostatisch aangetrokken. Zo wordt voorkomen dat zij naar binnen vliegen. Poll-tex gaas van Luxaflex houdt tussen de 91 en 99% van alle pollen tegen en voorkomt hooikoorts. De luchtdoorlaatbaarheid bedraagt meer dan 50%.  Tests bij de Universiteit van Leiden en Berlijn hebben uitgewezen dat de horren daadwerkelijk kunnen zorgen voor een enorme verlaging van de hoeveelheid pollen in huis en dus de vervelende gevolgen van hooikoorts. Klik hier voor het testrapport. Klachten van hooikoort spatiënten worden binnenshuis aanzienlijk verminderd.

Het is van belang het gaas te reinigen met water, zodat de “gevangen pollen” in het water terecht komen. Gedurende de hele levensduur van het hor blijft de elektrostatische werking optimaal en bent u verzekerd van een probaat middel tegen hooikoorts.  

luxaflex pollen horHet fijne Poll-tex gaas tegen hooikoorts is toepasbaar in hordeuren, rolhorren en inzethorren. Graag meten en plaatsen wij uw Luxaflex Poll-tex horren. Smits Designcenter is Luxaflex inspriration dealer. Dat betekent dat wij het complete luxaflex assortiment overzichtelijk kunnen presenteren en natuurlijk goed kunnen adviseren.