Luxaflex

Luxaflex

Luxaflex en Smits een goed team

John Kunz LuxaflexSmits is al lange tijd Luxaflex Inspiration dealer. Dat wil zeggen dat de complete collectie Luxaflex overzichtelijk in onze stoffenstudio gepresenteerd wordt. Jaarlijks volgen wij alle trainingen, want er zijn nogal wat innovaties. De stylisten volgen de product trainingen, de stoffeerders volgden de technische trainingen. Zo bent u verzekerd van het juiste advies en van vakkundige plaatsing.

Onze klanten profiteren van deze prettige samenwerking. Zij krijgen een kwaliteitsproduct helemaal afgestemd op hun specifieke situatie. De prettige samenwerking met Luxaflex waardeert ook Luxaflex. Luxaflex Nederland feliciteerde John Kunz van Smits Designcenter.

Nieuw in het assortiment is Luxaflex Twist. Het is een raambekleding van dubbele, langs elkaar schuivende stof. Door de banen van doorzichtbare en ondoorzichtbare stof te verschuiven kunt u het zonlicht haarfijn filteren. Algehele verduistering is ook mogelijk, fijn als het donker is of u op uw privacy gesteld bent. Luaxflex Twist kunt u vergelijken met Luxaflex Facettes maar dan met brede banen. Als u dus smalle banen wenst, neem dan Luxaflex Facettes.