Luxaflex

Luxaflex

Luxaflex

Iedereen heeft een eigen stijl. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie raamdecoratie, waarmee u elke kamer verfraait en het invallende licht perfect regelt. Luxaflex raamdecoratie biedt veel verschillende mogelijkheden voor zonwering, het regelen van de lichtinval en de mate van inkijk. U kunt kiezen uit een breed aanbod van stijlen, kleuren, texturen, stoffen, materialen en afwerkingen. Maak kennis met alle mogelijkheden bij Smits Designcenter in Delft.

Waarom Luxaflex van Smits Designcenter?

Smits Designcenter is inspiration dealer, dat wil zeggen dat u het complete assortiment van Luxaflex overzichtelijk gepresenteerd wordt. Onze vakkundige adviseurs helpen u bij de juiste kleur, dessin en materiaalkeuze. Alle producten van Luxaflex vindt u in de stoffenstudio aan het Estland te Delft.
 
Een veelvoorkomend probleem is het foutief opmeten van uw raam of deur. Een meetfoutje zit in een klein hoekje. Door onze jarenlange ervaring bent u ervan verzekerd dat wij uw raam vakkundig opmeten. De plaatsing wordt door onze eigen stoffeerders verzorgd. Zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van de sfeervolle raambekleding van Luxaflex.

Voor elke ruimte in uw woning

Aan raambekledingen worden tegenwoordig nieuwe eisen gesteld. Ze moeten geschikt zijn voor hoeken tot bogen, van dakvensters tot serres. Luxaflex raamdecoratie is zo ontworpen dat het subliem past bij vrijwel elk raam, ongeacht formaat, vorm of type, in vochtige ruimten of als verduistering. Speciale toepassingen? Wij hebben alles wat denkbaar is. Verduister een slaapkamer volledig of verfraai een badkamer of keuken, functioneel en met behoud van privacy.

Toepassingen

Met Luxaflex kunt elk denkbare oplossing maken. Luxaflex heeft producten voor speciale vormen, van rond tot schuin, voor alle ongewone raamvormen is er mooie decoratie. Voor verduistering zijn producten, materialen en stoffen met een optimale lichtregeling, die absolute privacy garanderen. U kunt kiezen uit sfeervolle en praktische raambekleding voor vochtige ruimten, badkamers en keukens. Ook beweegbare ramen en deuren, die schuiven, kantelen of draaien, kunnen bekleed worden zonder dat het gebruiksgemak in het gedrang komt.

Innovatie

Facette Shades en Silhouette Shades zijn de nieuwste producten van Luxaflex. Facette shdes kunt u niet alleen omhoog en omlaag bewegen, maar ook naar opzij. Ze combineren de stijlvolle warmte van lamellen uit gestructureerde stof met
de eenvoud van een raambekleding. Door de ondoorschijnende en doorschijnende delen ten opzichte van elkaar te verschuiven, kunt u op elk ogenblik van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval. Facette Shades zijn leverbaar in eigentijdse en uiteenlopende kleuren - zelfs in actuele trendy tinten - zodat ze perfect harmoniëren met uw stijl en uw meubilair.
 
Silhouette Shades is een innovatie van Luxaflex, licht als zijde, elegant als een gordijn en praktisch als een horizontale jaloezie. Met deze unieke, buitengewoon mooie decoratieve gordijnen is het mogelijk precies de gewenste hoeveelheid gefilterd licht binnen te laten. De lamellen van zacht textiel draaien tussen twee transparante stoflagen. Eindeloos variëren met stemmingen en sferen met zacht diffuus licht.

Duurzaamheid

Ramen zijn de grootste bron van energieverlies in uw woning. Door de isolerende werking kan raambekleding in de winter tot maar liefst 30% aan stookkosten besparen. De binnenhuisadviseurs van Smits Designcenter adviseren u graag hoe u met Luxaflex producten een bijdrage aan het milieu kunt leveren.

Producten

Luxaflex heeft een uitgebreid programma met silhouettes, plissé en duettes, rol- en vouwgordijnen, horizontale, houten en vertikale jaloezieen, facettes en paneelgordijnen. Hieronder treft u een overzicht aan.