Luxaflex Facette Shades

Luxaflex

Luxaflex Facette Shades is een uiterst geschikt om de hoeveelheid licht in uw huis te regelen. De zachte stof van afwisselend transparante en niet-transparante banen biedt het comfort van een rolgordijn, aangevuld met de sfeervolle elegantie van textiel.

Door de transparante en niet-transparante delen ten opzichte van elkaar te verschuiven kunt op ieder moment van de dag het perfecte evenwicht creeren tussen privacy en lichtinval.

Luxaflex Facette Shades zijn leverbaar in moderne en uiteenlopende kleuren. Zelfs actuele trendy tinten behoort tot de mogelijkheden, zodat ze perfect harmonieren met uw stijl en interieur.

Luxaflex Facette Shades zijn verkrijgbaar in drie lamelbreedtes, met nog meer mogelijkheden om de Facettes op het raam, de grootte van de ruimte en het gewenste uitzicht af te stemmen.

U kunt kiezen uit de innovatieve stoffen van Luxaflex Facette Shades: de economy line en de brandvertragend 100% Trevira CS. Het koordgewicht kan uitgevoerd worden in wit of zilvermetaal. De zichtbare metalen elementen zijn aanpasbaar in wit of geanodiseerd aluminium.