Luxaflex Twist rolgordijnen

Luxaflex

Het is een raambekleding van dubbele, langs elkaar schuivende stof. Door de banen van doorzichtbare en ondoorzichtbare stof te verschuiven kunt u het zonlicht haarfijn filteren. Algehele verduistering is ook mogelijk, fijn als het donker is of u op uw privacy gesteld bent. Luxaflex Twist oogt extra ruimtelijk. Dit komt omdat de banen op dezelfde hoogte blijven, ook als het ene rolgordijn hoger is opgetrokken dan het andere.

U kunt kiezen uit meer dan 60 verschillende stoffen, verschillende kleuren, patroon en transparantie. U kunt kiezen voor verfijnde voiles in de open banen of zijdeachtige stof met een uiterst luxueuze uitstraling. Er zijn ook stoffen met bijzondere structuren en streeppatronen of de Symphony, met banen in drie verschillende tinten. In alle gevallen is de kwaliteit hoogwaardig.

In de collectie is ook een aantal brandwerende stoffen opgenomen. In ons collectieboek is een overzicht van al deze stoffen en patronen opgenomen. Wij adviseren u graag over de juiste uitvoering voor uw interieur.

Luxaflex Twist rolgordijnen worden voor u exact op maat gemaakt. Luxaflex Twist is heel geschikt voor grote ramen, zelfs tot 2,75 cm brede ramen. Dit is mogelijk door de hoogwaardige constructie en sterke materialen.

De steunen van Luxaflex Twist rolgordijnen zijn standaard uitgevoerd in wit met metalen ketting. Ook het koordgewicht is wit. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor grijze of zwarte steunen. En voor de liefhebbers is er ook een fraaie design uitvoering in pearl chrome lak finish met witte, grijze of zwarte accenten.

De onderlat is van 12 mm aluminium gemaakt en heeft ronde aluminium einddopjes. Hierdoor blijft de stof in goede kwaliteit en treedt geen beschadiging op.

Standaard wordt Luxaflex Twist uitgevoerd met een metalen ketting. Optioneel is bediening met een elektrische motor mogelijk, handig voor moeilijk bereikbare ramen of voor hen die gemak hoog in het vaandel hebben. 

Twist Rolgordijnen Cassette

Twist™ Rolgordijnen bieden de ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. Vanaf vandaag is dit toegankelijke product te bestellen met een mooie cassette. We lichten u kort de highlights even toe:

  • Cassette leverbaar in de kleuren wit, aluminium of zwart.
  • Alleen leverbaar met kettingbediening.
  • Zowel in de dag als op de dag te monteren.
  • Blijvende productmaat is incl. 3 mm. montagesteun.
  • Uitlijning met een niet cassette product is niet mogelijk.
  • Maatvoering is gelijk aan een Twist™ Rolgordijn zonder cassette