Luxaflex Rolgordijnen

Luxaflex

Luxafelx rolgordijnen bevatten de meest uitgebreide collectie hoogwaardige rolgordijnen met oplossingen voor ieder raam. Stijlvolle functionaliteit, klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en unieke decoratieve opties voor elk interieur. U kunt kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie en prachtig gefilterd daglicht met Luxaflex rolgordijnen.

  • Verduisterende rolgordijnen zorgen voor optimale privacy en verduistering van uw kamer.
  • Lichtdoorlatend en transparante rolgordijnen filteren het daglicht in huis. Met transparante rolgordijnen behoudt u daarnaast het zicht naar buiten.
  • Screens zijn praktische zonwering met een strak uiterlijk. Transparante screens filteren het felle daglicht, voorkomen schittering op uw beeldscherm en werken warmtewerend.
  • Nano's zijn speciaal ontworpen voor deuren en draai- en kiepramen. Nano kan zonder boren of schroeven op het glas worden bevestigd. Positioneer de rolgordijnen op elke gewenste hoogte en reguleer uw privacy en het daglicht in huis.

Nano

Het Nano rolgordijn is een nieuw type rolgordijn dat diverse problemen oplost. Met een lichte beweging loopt het rolgordijn soepel via de zijprofielen omhoog en omlaag. De cassette is zo compact dat hindernissen als raam- of deurhendels moeiteloos worden genomen. Het Nano rolgordijn kan op elke gewenste hoogte blijven staan.

Schroeven of boren is niet nodig

Het nano rolgordijn wordt speciaal op maat gemaakt. De cassette met het rolgordijn en de zijprofielen worden rechtstreeks op het glas geplakt met een speciale tape. Schroeven of boren in het kozijn is dus niet nodig. Een groot voordeel als u het product zonder sporen achter te laten wilt verwijderen.

Top Down/Bottom Up

De Top Down/Bottom Up versie is geschikt voor hogere ramen tot 2½ meter De stof rolt op in twee cassettes. Doordat de bediening van zowel boven als beneden mogelijk is, kan bovendien elk gewenst deel van het raam worden bedekt. Dat is erg handig als u geen inkijk wenst en toch inval van daglicht wilt hebben.
 
Het nano rolgordijn is maar liefst in 50 stoffen leverbaar, ook in back-out om bijvoorbeeld een kamer of zolder te verduisteren of met warmtewerende folie. De harmoniërende kleuren geven uw interieur een prachtige uitstraling.

Complete Luxaflex collectie

Smits Designcenter is Luxaflex inspiration dealer. Alle producten van Luxaflex treft u in onze stoffenstudio aan. Met natuurlijk de keuze uit alle materialen, dessins en kleuren. Uw Luxaflex raamdecoratie wordt altijd volledig op uw wensen afgestemd en geheel op maat gemaakt. Daarnaast ontvangt u vijf jaar garantie zodat u zorgeloos van uw rolgordijnen kunt genieten.